Gelin Evi Sevcan kimdir? Gelin Evi Sevcan kaç yaşında, nereli?

Gündüz kuşağının sevilen programı Gelin Evi'nin bu haftaki yarışmacısı Sevcan Hanım, izleyenler tarafından merak konusu haline geldi. Peki Gelin Evi Sevcan kimdir? Gelin Evi Sevcan nereli? Gelin Evi Sevcan kaç yaşında? İşte yanıtlar...

Hafta içi her gün Show TV ekranlarında izleyenlerle buluşan fenomen yarışma programı Gelin Evi, birbirinden ilginç yarışmacılarıyla yoğun ilgi görüyor. Ev dekorasyonundan el emeği sunumlara, çeyizlerden romantik tanışma hikayelerine kadar her detayın eleştirildiği programda 5 gelin haftanın finalindeki altınlar için kıyasıya mücadele veriyor. 

Gelin Evi Merve Nur Gür kimdir? Gelin Evi Merve Nur Gür kaç yaşında, nereli? İLİŞKİLİ HABERGelin Evi Merve Nur Gür kimdir? Gelin Evi Merve Nur Gür kaç yaşında, nereli?

Gelin Evi

Gelin Evi

Haftaya polemiklerle dolu bir başlangıç yapan Gelin Evi programının yeni yarışmacısı Sevcan Hanım, seyirciler tarafından merak edildi. İzmir Seferihisar'da yaşayan Sevcan Gelin, aslen Manisalı'dır. 5 yıllık evli olan yarışmacı sosyal medyada yoğun ilgi gördü.

Gelin Evi Sevcan Hanım

Gelin Evi Sevcan Hanım

Gelin Evi Özge kimdir? Gelin Evi Özge Erel kaç yaşında, nereli?

İLİŞKİLİ HABER

Gelin Evi Özge kimdir? Gelin Evi Özge Erel kaç yaşında, nereli?
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0