Eminönü'ne akın ettiler! Ramazan alışverişi

Ramazan ayına sayılı günler kala alışveriş telaşına düşen vatandaşlar, Eminönü'ne giderek Tarihi Mısır Çarşısı'nı karış karış gezdiler.

On bir ayın sultanı Ramazan ayının yaklaşmasıyla birçok vatandaş hem iftar hem de sahur sofraları için alışveriş yapmaya özen gösteriyor. İstanbul Eminönü'ne akın eden pek çok vatandaş alışveriş için en çok Mısır Çarşısı'nı tercih ediyor.

Kaliteli ve organik ürünlere ulaşmak için kalabalığın arasına girmekten çekinmeyen Özcan Güler isimli bir vatandaş, "Alışverişi yapmaya geldik. Fiyatlar biraz yüksek gibi görünüyor. Hurma fiyatları 85-95 arası. Biraz pazarlık yapacağız tabii" ifadelerini kullanırken bir diğer vatandaş ise "Biz geçen hafta geldik Bu kadar yoğun değildi. Bir dolaşacağız bakalım. Kesemize uygun bir şey görürsek alırız. Peynir ürünleri alacağız" yorumunda bulundu. 

Mısır Çarşısı

Mısır Çarşısı

Fiyatlar hakkında değerlendirmede bulunan bir vatandaş "Ramazan'da ne gerekiyorsa onları alacağız. En başta zeytin peynir vs. Fiyatlar çok pahalı geldi ama az bir şey de olsa alacağım" şeklinde konuştu.

Ramazan ayı Mısır Çarşısı kuşbakışı görünümü

Ramazan ayı Mısır Çarşısı kuşbakışı görünümü

Ramazan ayında yoğunluğun artmasına sevinen Mısır Çarşısı esnafı ise fiyatların normal olduğunu, ilgiden memnun olduklarını belirttiler.

Mısır Çarşısı esnafı Ramazan Ayı

Mısır Çarşısı esnafı Ramazan Ayı

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0