Kasaba Doktoru'nun final bölüm fragmanı yayınlandı! Kasaba Doktoru 32. bölüm fragman

Başrollerinde Ozan Akbaba, Deniz Can Aktaş, Sinan Albayrak gibi isimlerin olduğu TRT 1'in sevilen dizisi Kasaba Doktoru'nun 32. bölümüyle final kararı aldı. İşte Kasaba Doktoru'nun 18 Ocak Çarşamba günü ekranlara gelecek olan final fragmanı...

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşan Kasaba Doktoru 32. bölümle ekranlara veda etme kararı aldı. Çarpıcı konusu ve usta oyuncu kadrosuyla her bölümüyle izleyiciyi heyecanlandıran Kasaba Doktoru çarpıcı hikayesi ve Sinan Albayrak, Ozan Akbaba, Vildan Atasever Çarpıcı gibi usta oyuncuların yer aldığı Kasaba Doktoru'nun final bölüm fragmanı yayınlandı. Kasaba Doktoru son olarak 32. bölümüyle 18 Ocak Çarşamba akşamı saat 20.00'de TRT ekranlarında...

KASABA DOKTORU FİNAL BÖLÜM FRAGMANI

KASABA DOKTORU'NUN 31. BÖLÜMÜNDE NE OLMUŞTU?

Leyla yıllar önce olduğu gibi bir mesaj atarak ortadan kaybolur. Uluçınarlılar Leyla’nın yaşadıklarından dolayı kafasını dinlemeye gittiğini düşünmektedir fakat Ömer’in içi hiç rahat değildir ve Leyla’nın izini sürmeye karar verir. Yalçın ise Hakan’ın peşindedir. Neslihan, yakında görülecek miras davasına odaklanır.

Leyla, Kerem’in elinden kurtulmanın yollarını arar fakat başarılı olamaz. Ömer, Kerem’in geçmişiyle ilgili bilgilere ulaştığında şüphesinde haklı olduğunu anlar. Bu sırada Hakan gireceği zorlu ve deneysel ameliyattan önce bir tedavi görmeye başlar. Mine ona destek olmaktadır. İkisi de Yalçın’ın Hakan’ın elinin durumunu öğrendiğinden habersizdir. Gümüşok Grubu’ndan hastanenin şartlarını gözlemlemek için gelen bir müfettiş Hakan’ın zor bir duruma girmesine sebep olur.

Hakan, Yalçın ile girdiği ameliyatta elinin durumunu saklayabilecek midir? Ömer, Leyla’yı Kerem’in elinden kurtarabilecek midir?

Kasaba Doktoru Hakan Doktor

Kasaba Doktoru Hakan Doktor

Kasaba DoktoruİLİŞKİLİ HABERKasaba Doktoru'na sürpriz transfer! Tam 3 isim birden...

Kasaba Doktoru Yalçın

Kasaba Doktoru Yalçın

KASABA DOKTORU'NUN KADROSU

Yönetmen koltuğunda Arda Sarıgün'ün oturduğu Kasaba Doktoru'nun senaryosu İlker Aslan ve Barış Erdoğan kaleminden çıkıyor. Başrollerinin yanı sıra dizi ekibinde Hazal Subaşı, Deniz Can Aktaş, Özgün Karaman, Barış Yıldız, Sinan Demirer gibi başarılı isimler yer alıyor.

Kasaba Doktoru kadrosu

Kasaba Doktoru kadrosu

KASABA DOKTORU'NUN KONUSU

"Dr. Romantic" isimli Kore yapımından uyarlanan dizide, babasını kaybettikten sonra doktor olmaya karar veren yetenekli ve gelecek vaat eden Ömer (Deniz Can Aktaş) ile kendini hayat kurtarmaya adamış efsane cerrah Hakan'ın (Ozan Akbaba) şehre uzak bir belde hastanesinde yollarının kesişmesi ele alınıyor.

Hakan Hoca, Ömer ve idealist doktor Leyla'yı (Hazal Subaşı) bir araya getiren bu kasaba hastanesinde, insanlara yardım etmek için elinden geleni yapan üç doktorun azimli mücadelesi gözler önüne serilecek.

Sinan Albayrak

Sinan Albayrak

KASABA DOKTORU HANGİ GÜN YAYINLANIYOR?

Doktorların hayat hikayelerini ve mesleki zorluklarını konu alan Kasaba Doktoru, her Çarşamba saat 20.00'de TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

BİR YORUM YAPIN 1

İyi de 1 yıl önce

Bu saatten sonra doktorların prestij düzeltimini filmler yapamaz.

Toplam 1 beğeni