Fantastik Canavarlar: Dumbledore'nin Sırları filminin galası gündem oldu!

56 yaşındaki yazar J. K. Rowling tarafından oluşturulan Fantastik Canavarlar serisinin üçüncü filminin galası önceki gün yapıldı. Hayranlarının yoğun ilgi gösterdiği galaya, Harry Potter serisinde Malfoy karakterini oynayan Tom Felton damga vurdu.

Harry Potter öncesi olan sihir dünyasındaki gizemleri çözmek için yapılan Fantastik Canavarlar serisinde en kritik filmin vizyon tarihi yaklaştı. Fantastik Canavarlar Dumbledore'nin Sırları adlı film 15 Nisan'da vizyonda olacak. Filmin başrol oyuncularından yazar J. K. Rowling'e kadar herkes yapılan büyük galada boy gösterdi.

Fantastik Canavarlar: DumbledoreİLİŞKİLİ HABERFantastik Canavarlar: Dumbledore'nin Sırları filminin ilk afişleri yayınlandı!

fantastik canavarlar gala

fantastik canavarlar gala

Hayranlarının akın ettiği galada renkli anlarda yaşandı. Harry Potter serisinde yer alan tanıdık simalarda galada yer aldı. Özellikle Malfoy karakteriyle hafızalara kazınan Tom Felton, filmin muhteşem olduğunu vurguladı. Oyuncu Eddie Redmayne'nin samimi halleri ise hayranlarını daha da coşturdu.

fantastik canavarlar

fantastik canavarlar

8 NisanİLİŞKİLİ HABER8 Nisan'da sinemalarda! Fantastik Canavarlar: Dumbledore'nin Sırları fragmanı

Dikkat çeken bir diğer detay ise geçtiğimiz seri de buhar olarak yok olan Porpentina Goldstein oldu. Galadaki yerini alması hayranlarını heyecanlandırdı. Galada Ezra Miller yani Credence Baredone karakteri yoktu. Miller, önceki gün bir olaya karıştığından Hawaii'de tutuklanmıştı. Londra'da yapılan Gala'da oyuncuların şıklık yarışı ise nefes kesti. 

BİR YORUM YAPIN 0