Bergen'in yapımcısından dev proje! 'Kara Kaküllü Kız' geliyor

Bu yıla damgasını vuran Bergen filminin yapımcısı Orchestra Content yeni bir biyografik projenin hazırlıklarına başladı. Şaziye Karlıklı'nın 'Aynı' adlı biyografik romanında uyarlanacak olan Emine Adalet Pee / Kara Kâküllü Kız sinemaseverlerle buluşacak.

Şimdiye kadar 5 milyona yakın izlenen Bergen filmin yapımcısı Orchestra Content yeni dev gibi bir projeyle imza atmaya hazırlanıyor. 'Aynı' adlı romandan uyarlanacak olan film Emine Adalet Pee'nin Kara Kâküllü Kız ile sıra dışı hayat hikayesini konu alacak.

Emine Adalet Pee

Emine Adalet Pee

Bergen filmi hakkında sinema yazarlarından ilk yorum: Etkileyici performans!İLİŞKİLİ HABERBergen filmi hakkında sinema yazarlarından ilk yorum: Etkileyici performans!

EMİNE ADALET PEE KARA KAKÜLLÜ KIZ'IN KONUSU NE?

Yapımcılığını Mine Şengöz'ün üstlendiği, Şaziye Karlıklı'nın 'Aynı' adlı biyografik romanından uyarlanan filmin senaryo kalemi Zehra Çelenk.

Emine Adalet Pee

Emine Adalet Pee

Türkiye'nin ilk oryantali olarak bilinen Emine Adalet Pee, Atatürk karşısında ilk performansını sergilemiş ve evlendikten sonra Almanya'ya gitmiş. Orada sürdürdüğü mesleğinin yanı sıra ilişkileri vesilesiyle, Hitler Almanya'sı ile ilgili istihbarat sağlayan bir casus olan Emine Adalet Pee'nin hikâyesini anlatacak film, izleyiciyle buluşmak için ön hazırlıklarına başladı. 

"EMİNE ADALET PEE’YLE TANIŞMAYA HAZIR MISINIZ?"

Orchestra Content sosyal medya hesabından yeni projesini şu ifadelerle duyurdu:

Orchestra Content sosyal medya hesabından duyurdu

Orchestra Content sosyal medya hesabından duyurdu

"Türkiye'nin ilk oryantali, Konya'da Atatürk'ün karşısında zeybek oynamış, Kahire'de Ümmü Gülsüm'le sahneye çıkmış, Berlin'de Hitler'in karşısında dans etmiş kadın casus, "Türk Mata Hari"… Dans ve müzik tutkusunun damga vurduğu, akıllara durgunluk verecek bir hayat sürmüş ‘Emine Adalet Pee'nin gerçek hikayesini anlatacak biyografi yakın bir zamanda seyircinin karşısında olacak."

BİR YORUM YAPIN 0