Müge Anlı'da akıllara durgunluk veren olay! Mehmet Genç hiç görmediği bir kadına servet döktü

ATV ekranlarının fenomen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert'in son bölümünde akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Evlilik vaadiyle hiç yüzünü görmediği kadına 1 milyon 300 bin lira para kaptıran Mehmet Genç, Müge Anlı'dan yardım istedi.

Gündüz kuşağının sevilen programı "Müge Anlı ile Tatlı Sert", hafta içi her gün birbirinden ilginç konu ve konuklarla izleyenlerin karşısına çıkıyor. Fenomen programın son bölümüne katılan 37 yaşındaki Mehmet Genç'in başına gelenler herkesi şoke etti.

Müge Anlı ile Tatlı Sert

Müge Anlı ile Tatlı Sert

İzmir'de oto kiralama işiyle uğraşan ve daha önceki evliliğinden 13 yaşında bir kızı olan Mehmet Genç, evlilik hayaliyle hiç görmediği bir kadına 1 milyon 300 bin lira verdi. Parasını kaptırdıktan sonra oto kiralama işini de kaybeden Mehmet Bey'in hayatı tepetaklak oldu. Evlenmek istediği kadına 4 arabasını ve bir arsasını satarak para gönderen Mehmet Genç, şuan kuryelik yaparak geçimini sağlamaya çalışıyor. Hayalleri başına yıkılan 37 yaşındaki mağdur adam, ablası Fadime Polat ile birlikte Müge Anlı'ya gelerek yardım istedi.

Müge Anlı ile Tatlı Sert Mehmet Genç

Müge Anlı ile Tatlı Sert Mehmet Genç

"YAREN DİYE ZÜLEYHA İLE KONUŞMUŞUM"

Yaren isimli bir kadınla telefonla konuşarak evlilik hayali kurduğunu söyleyen Mehmet Bey, "5-6 ay Yaren isimli kızla konuştum. 3-4 kere bulunduğu yere gelmek istedim. Mesela bir keresinde Eskişehir'e gittim. Eskişehir'e yaklaştığımda Yaren'e ulaşamadım. Telefonu kapalıydı. Züleyha Çakmak beni karşıladı. Bana, 'Yaren' hasta. Daha sonra gelecek' dedi. Ben de, 'Züleyha abla Yaren'in sesi aynı seninkine benziyor' dedim. Yaren diye aslında Züleyha ile konuşmuşum. Bunu sonradan anladım" şeklinde konuştu.

Müge Anlı

Müge Anlı

Züleyha Çakmak'ın köylüsü ve akrabası olduğu için güvendiğini belirten mağdur adam, "Köylüm, akrabam dedim. Böyle yapamaz dedim. Para gönderdim. 4 yıl beni oyaladı. 'Tarla satıyorum paranı ödeyeceğim' dedi, ödemedi. Züleyha'ya bu paraları gönderdiğime dair elimde dekontlarım da var." diyerek isyan etti.

Mehmet Genç ve ablası Fadime Polat

Mehmet Genç ve ablası Fadime Polat

"ZORLUKLARLA PARA KAZANDI"

Abla Fadime Polat ise kardeşinin başına gelenler hakkında şöyle konuştu:

"Kardeşim çok akıllı bir insandı. Annemin rahatsızlığından sonra babam yuvaya verecekti. Verdirmedim. Ben baktım büyüttüm. Gece gündüz çalıştı, bir araba aldı. Arabayı kiraya verdi. Zorluklarla para kazandı. Benim bu programa çıkmamdaki amacım kardeşimin 13 yaşında kızı var. Onun emeğini kimseye bırakmayın. Bu da Züleyha'nın yanına kalmasın. Çocuğu liseye hazırlanıyor. Bu çocuk seneye nasıl okuyacak. Kardeşim hiç görmediği kadın için yüzük aldı. Başörtüsü aldı" 

"TÜM GÖNDERDİKLERİMİ ZÜLEYHA ALIYORDU"

Aldığı yüzük, altın, takı ve eşyaları Eskişehir'e otobüsle gönderdiğini anlatan Mehmet Bey "Tüm gönderdiklerimi Züleyha aldı. Otobüse veriyordum, Züleyha alıyordu. Gelinlik parası gönderdim. Ayrıca onlarda adetmiş 80 gram zincir parası gönderdim. Dedesinin vasiyeti varmış, bir yıl evlenmeden Yaren'e bakacakmışım. Bursa Ulu Camii'de namaz kılıp, başörtüsü alacakmışız. Tüm dediklerini yaptım. Eskişehir'e Yaren'i görmeye gittiğimde hep telefonu kapalıydı. Gittiğimde hep Züleyha ile görüştüm. 4 yıl paramın ödenmesi için bekledim. Yaren üzerine otelleri olduğunu ve devredemediğini söyledi. Bunun için avukat parası gönderdim" diye konuştu.

Müge Anlı Mehmet Genç ve Züleyha Çakmak olayı

Müge Anlı Mehmet Genç ve Züleyha Çakmak olayı

İddiaların hedefindeki Züleyha Çakmak ise canlı yayına telefonla bağlanarak "O mesajları tefecilere borcum olduğu ve onlara param olmadığını göstermek için bana atmasını istedim. Gerçek değil" şeklinde kendini savundu.

Ünlü yıldız Jennifer Lopez çok özel bakım rutinini açıkladı!

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü yıldız Jennifer Lopez çok özel bakım rutinini açıkladı!
Yasemin Özilhan doğayla iç içe olmak için servet ödedi!

İLİŞKİLİ HABER

Yasemin Özilhan doğayla iç içe olmak için servet ödedi!

ETİKETLER

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 3

Yalanmi 1 yıl önce

Allah akil vermis . hayallerle yasamayin diye.

Toplam 1 beğeni

Temel 1 yıl önce

Bu suçların cezası yok yediğin kazık afiyet olsun

NURHAN 1 yıl önce

karısı olsa bu kadar para vermezdi