Nihat Hatipoğlu'nun yine soruya gelen tepkisi gündem oldu!

Bir izleyici isimli bir vatandaş, Nihat Hatipoğlu'na 'Kadınlar sosyal medyada photoshop yapıyorlar, bizi kandırıyorlar, kul hakkına girer mi?' diye sordu.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

ATV ekranlarında program yapan Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu'na gelen sorular her gün izleyicileri şaşkına çevirmeyi başarıyor. Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu ile Sahur programında seyirciden dikkat çeken bir soru geldi.

Feysel Karasöğüt isimli bir vatandaş, Nihat Hatipoğlu'na 'Kadınlar sosyal medyada photoshop yapıyorlar, bizi kandırıyorlar, kul hakkına girer mi?' diye sordu. Hatipoğlu o soruya, "Niyet iyiyse, evlenmek ise bu durumda fotoğrafın gerçek olması gerekir. Evleneceği kişiye gerçekleri söylemesi gerekir"yanıtını vererek ekledi.

"SENİN CANIN ÇOK YANMIŞ HERALDE"

"İlginç bir soru" diyerek tepki veren Hatipoğlu, "Senin canın çok yanmış herhalde. Feysel, yabana atılmaz bir soru sordu." ifadesinde bulundu. O anlar canlı yayında herkesi güldürdü.

Mehmet Dinçerler'le nişanlanan Hadise tek kelimeyle susturdu!

İLİŞKİLİ HABER

Mehmet Dinçerler'le nişanlanan Hadise tek kelimeyle susturdu!
Nihat Hatipoğlu programda şaşkına döndü! "Şimdiden savunmanı yap"

İLİŞKİLİ HABER

Nihat Hatipoğlu programda şaşkına döndü! "Şimdiden savunmanı yap"
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

Vahdettin Güneyin 2 yıl önce

İnsanIarın %90ı daIga gecmek icin geIiyor YAZIK