Kraliçe'den ödül kazandıran buluş! Bebeklerin uyku sorunu ortadan kalktı

2015 yılında doktor Nick Webb ve Matt Dyson, bebeklerin uyku problemine karşı icat geliştirdi. Çok ilgi gören cihaz, girişimcilerine temmuz ayı içerisinde Kraliçe'den ödül kazandıracak.

HABERE AİT GALERİ İÇİN TIKLAYIN GÖR

Matt Dyson, kayınbiraderi Nick Webb ve kurucu ortağı Matt Sparrow, 40'tan fazla ülkede satılan uyku yardımcısını geliştirdi. Dyson, cihazı geliştirmeye başlamak için tasarım teknolojisi öğretmenliğini bıraktı. Buluşlarını piyasaya sürmek için kurucu ortak ve itfaiyeci Matt Sparrow ile birlikte çalıştıklarını açıkladı.

matt dyson

matt dyson

Doktor Webb "Kızımın arabası hareket etmeyi bıraktığında uyumasına yardımcı olmak için ilk ürünümüzü icat ettim." ifadesini kullandı.

rockit

rockit

53 yaşındaki Dyson, bunu "gerçek bir kasırga" ve "harika bir başarı" olarak nitelendirdi. Prototipi tasarlarken eski bir yazıcı motorunu parçalara ayırdı ve bir "ilkel devre" olarak bildirdi.

Matt Dyson, kayınbiraderi Nick Webb

Matt Dyson, kayınbiraderi Nick Webb

"EBEVEYNLERİN MUTSUZ VE YORGUN OLDUĞUNU FARK ETTİK"

Dyson, "Birkaç somunu ve cıvatayı mile bantladı ve ardından bunu bebek arabasına bantladı." açıklamasında bulundu. Titreşim ve akustik mühendisliği geçmişine sahip olan Doktor Webb'in uyku yardımı fikrini bulduğunu, çünkü bir kahve ya da yemek için duramadığında ebeveynlerin mutsuz ve yorgun olduğunu fark ettiğini açıkladı. Bunu bütün ebeveynlerin yaşıyor olmasının da ilham kaynağı olduğunu açıkladı.

Yargı'nın Komiser Eren'i Uğur Aslan’dan şaşırtan itiraf!

İLİŞKİLİ HABER

Yargı'nın Komiser Eren'i Uğur Aslan’dan şaşırtan itiraf!
Gülşen Bubikoğlu'nun kız kardeşini görenler inanamadı!

İLİŞKİLİ HABER

Gülşen Bubikoğlu'nun kız kardeşini görenler inanamadı!

BİR YORUM YAPIN 0