Yargı'nın Komiser Eren'i Uğur Aslan’dan şaşırtan itiraf!

Yargı dizisindeki Komiser Eren, rolüyle tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başaran ünlü oyuncu şimdilerde yayınladığı Afara isimli programıyla da gündemden düşmüyor. Katıldığı bir söyleşide açıklama yapan Uğur Aslan, şaşırtıcı itiraflarda bulundu.

Ünlü oyuncu Uğur Aslan, oynadığı karakterlerle beraber başarısından söz ettiren performanslarıyla herkesi kendine hayran bırakırken, şimdilerde yayınladığı Afara isimli  projesi de izleyicilerden tam not almayı başardı. Senarist ve yönetmen eşi Sema Ergenekon ile beraber oyunculuktaki başarısı ve mutlu evliliğiyle herkesin ilgisini üzerinde toplayan Uğur Aslan, ikisi kız biri erkek üç çocuk sahibi bir babadır.

uğur aslan, sema ergenekon ve çocukları

uğur aslan, sema ergenekon ve çocukları

Şimdilerde Yargı dizisinde boy gösteren Aslan, Komiser Eren rolüyle izleyicilerinin beğenisini topladı.

uğur aslan

uğur aslan

"TOPLU TAŞIMAYI ÇOK KULLANNA BİRİYİM"

İlginç anılarından bahseden Aslan, "Toplu taşımayı çok kullanan biriyim. Marmaray, metrobüs… Zaman çok değerli benim için. Suadiye’de oturuyorum. Bir gün Marmaray’dan indim, bir hanımefendi grubu, 7-8 kişi, alkışlamaya başladılar beni. Ne yapacağımı şaşırdım. Hayatımda hiç böyle bir iltifatla karşı karşıya kalmamıştım. Yoğun ilgi var, evet ama o ilgide de ben kimseyi kırmamaya çalışıyorum." ifadesini kullandı.

uğur aslan ve eşi sema ergenekon

uğur aslan ve eşi sema ergenekon

"BİZİ AYAKTA TUTAN ŞEY, OTURUP BİRBİRİMİZE DÖKÜLMEMİZ"

"Rahmetli babamın çok güzel bir lafı vardı: ‘İki tavşanın peşinden koşan avcı, akşam evde tarhana çorbası içer.’ İnsan açgözlülüğünü eğer onarmazsa, sadece ilişkilerinde değil, her konuda doyumsuzluğunun bedelini öder. Biz eşim Sema (Ergenekon) ile iki âşık, sevgili olmazdan evvel çok iyi iki arkadaşız. Bizi ayakta tutan şey gün içinde yaşayıp heybelerimize koyduğumuz her şeyi oturduğumuzda birbirimize dökebilme hünerimiz."

uğur aslan

uğur aslan

"BAŞARISINI DAİMA HAK EDİYOR!"

"Şan şöhret falan bilmiyorum ben, üç çocuklu bir babayım, bir eşim, ailem var, ev dışında doğru dürüst bir hayatım yok." diyen Uğur Aslan, eşiyle alakalı konuşurken, bir eşten çok, yakın iki arkadaş gibi olduklarının altını çizdi. Sema Ergenekon'un titiz ve başarılı olduğunu belirten Aslan, hayal gücünün çok iyi olduğunu belirtti. Başarısını daima hak eden ve her zaman doğruyu yapmaya çalıştığını ifade etti.

Savaşın ortasında bir rock sanatçısı: Svyatoslav Vakarchuk

İLİŞKİLİ HABER

Savaşın ortasında bir rock sanatçısı: Svyatoslav Vakarchuk
Kraliçe'den ödül kazandıran buluş! Bebeklerin uyku sorunu ortadan kalktı

İLİŞKİLİ HABER

Kraliçe'den ödül kazandıran buluş! Bebeklerin uyku sorunu ortadan kalktı
Gülşen Bubikoğlu'nun kız kardeşini görenler inanamadı!

İLİŞKİLİ HABER

Gülşen Bubikoğlu'nun kız kardeşini görenler inanamadı!

BİR YORUM YAPIN 4

tunctunc 1 yıl önce

Resim kebabcida cekilmi$.Ayip ya..hic yaki$ik almami$..

sevgi 1 yıl önce

bunlar laf. denk gelmiş uyumlu biri. sen de uyumlusun. Allah mutluluğunuzu daim eylesin. uyumsuz bir eş ile hiç kimse yol alamaz. tek konu aç gözlülük de değildir. uyumsuzluğun ailede tarifi edilemez. uyumsuz bir çocuk ta sorundur, uyumsuz eş te.

Denizci 1 yıl önce

Gönderin Teşkilata adam gibi oynar.

batmanlı 1 yıl önce

karekterinden dolayı tebrik ediyrum