Mayıs ayında vizyona girecek filmler nelerdir? 2022 Mayıs ayı filmleri

Mayıs ayının gelişiyle sinema tutkunlarının heyecanla beklediği yepyeni yapımlar beyaz perdede izleyenlerle buluşmaya hazırlanıyor. Komedi, fantastik, dram, animasyon ve korku türüne kadar birçok filmin vizyona gireceği Mayıs ayı filmleri birçok kişi tarafından arama motorlarında araştırılıyor. Peki Mayıs ayında hangi filmler vizyona girecek? İşte yanıtlar...

İlkbahar mevsiminin en güzel ayı olan Mayıs ile beraber güneşin sıcacık etkisini hisseder olduk. Özellikle havaların geç kararmasıyla dışarıda daha fazla zaman geçirebileceğimiz bu günlerde sevdiklerimizle bol bol aktivite yapmanın keyfine varabiliriz. İster iş çıkışı ister hafta sonu tatilinde sevdiklerinizle ya da kafa dinlemek isterseniz tek başına sinemaya gitmeyi düşünebilirsiniz. Her ay vizyona giren onlarca film arasından kişisel zevklerinize hitap edecek güzel bir yapım seçerek birkaç saatliğine hayal dünyanızın sınırlarını zorlayabilirsiniz. Peki Mayıs ayında vizyona giren filmler nelerdir? Gelin bu ay vizyona giren en iyi yerli ve yabancı yapımlara birlikte göz atalım.

Nisan ayında vizyona girecek filmler nelerdir? 2022 Nisan filmleriİLİŞKİLİ HABERNisan ayında vizyona girecek filmler nelerdir? 2022 Nisan filmleri

  • DOKTOR STRANGE 2

DOKTOR STRANGE 2

DOKTOR STRANGE 2

VİZYON TARİHİ: 06.05.2022

SÜRE: 126 DAKİKA

TÜR: MACERA

Marvel dünyasının en sevilen yapımları arasında yer alan Doktor Strange, devam filmi "Doktor Strange 2" ile sinema severlerin karşısına çıkıyor. Başrolünde Benedict Cumberbatch'in yer aldığı film Doktor Strange'in gizemli yeni bir düşmanla yüzleşmek için Çoklu Evrenin akıllara durgunluk veren ve tehlikeli alternatif gerçekliklerini kat etmesini konu ediniyor. Macera severlerin heyecanla beklediği yapım 6 Mayıs 2022 tarihinde sinema perdelerinde gösterime girecek.

  • AŞK ÇAĞIRIRSAN GELİR

AŞK ÇAĞIRIRSAN GELİR

AŞK ÇAĞIRIRSAN GELİR

VİZYON TARİHİ: 06.05.2022

SÜRE: 105 DAKİKA

TÜR: ROMANTİK KOMEDİ

Gürgen Öz, Melis Babadağ ve Keremcem'in başrollerini paylaştığı "Aşk Çağırırsan Gelir" filmi birbirinden farklı beş çiftin bir gün içerisinde yaşadıklarını gözler önüne seriyor. Artık aşık olmak isteyen karakterimiz bir anda kendisini aşkın ta ortasında bulur. Bu olaylar zincirinde birbirinden farklı beş çiftin komik hikayesine tanık olurken yaşanan her aksiliğin başkasının hayatında neler değiştirebileceğini görüyoruz. 6 Mayıs 2022 tarihinde vizyona giren bu film, özellikle eğlenceli dakikalar geçirmek isteyenler için harika bir seçim olacaktır.

  • BİR DÜŞ GÖRDÜM

BİR DÜŞ GÖRDÜM

BİR DÜŞ GÖRDÜM

VİZYON TARİHİ: 06.05.2022

SÜRE: 98 DAKİKA

TÜR: DRAM

Yönetmen koltuğunda Murat Çeri'nin oturduğu ve başrollerini Ferda İşil, Harun Reha Pakoğlu, Nevzat Yılmaz'ın paylaştığı "Bir Düş Gördüm" filmi sinema severlerin heyecanla beklediği yapımlar arasında yer alıyor. Dram severlerin radarına giren filmde 9 yaşındaki Tarık'ın babası bir araba kazasında ölür ve kendisi hafıza kaybı geçirir. Tarık'ın annesi de aynı kaza nedeniyle hastanede komada olduğu için Tarık dedesinin yanına köye gider. Sürekli geçmişiyle ilgili sembolik rüyalar gören Tarık, evlerinin arkasında otomobilin çarptığı ölü bir eşek bulur. Bu eşeğin yeni doğmuş bir de sıpası olduğunu fark eden Tarık, kendi durumuyla eşek yavrusunu aynı görür ve onu yaşatmayı amaç edinir. 

  • TOP GUN: MAVERİCK

TOP GUN: MAVERİCK

TOP GUN: MAVERİCK

VİZYON TARİHİ: 27.05.2022

SÜRE: 131 DAKİKA

TÜR: MACERA - DRAM

Yönetmenliğini Joseph Kosinski'ın yaptığı, başrollerini Tom Cruise, Miles Teller, Val Kilmer ve Jennifer Connelly'nın paylaştığı "Top Guns: Maverıck" 1986 yılında vizyona giren Top Gun filminin devam serisi olarak karşımıza çıkıyor. Filmde Tom Cruise, ilk filmde olduğunu gibi Amerika Birleşik Devletleri Deniz Kuvvetleri Teğmeni Pete Mitchell olarak hayranlarına macera dolu anlar yaşatacak. 27 Mayıs 2022'de vizyona girecek olan yapımı mutlaka listenize eklemelisiniz.

  • ERZURUMLU MÜMESSİL

ERZURUMLU MÜMESSİL

ERZURUMLU MÜMESSİL

VİZYON TARİHİ: 27.05.2022

SÜRE: 121 DAKİKA

TÜR: KOMEDİ

Servet Aksoy'un yönetmen koltuğunda oturduğu "Erzurumlu Mümessil" filminin başrollerinde Burak Bozdağ, Dila Danışman ve Burcu Binici yer alıyor. Yerli yapımları seviyorsanız 27 Mayıs 2022 tarihinde vizyona girecek olan bu filme gitmeyi düşünebilirsiniz. Sürekli olarak mahalle kahvehanesindeki sakinlere hikayelerini anlatan Erzurumlu ilaç mümessili Burak'ın hikayesini anlatan yapım eğlenceli dakikalar sunuyor.

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0