Nisan ayında vizyona girecek filmler nelerdir? 2022 Nisan filmleri

Sinema severlerin merakla beklediği Nisan ayı filmleri beyaz perdede izleyenlerle buluşmaya hazırlanıyor. Aksiyondan maceraya, bilim kurgudan drama kadar pek çok türde yapımın vizyona gireceği Nisan ayı filmleri birçok kişi tarafından internette araştırılıyor. Peki Nisan ayında hangi filmleri izlemeli? 2022 Nisan ayında hangi filmler vizyona giriyor? İşte sinema tutkunlarının severek izleyeceği Nisan ayı filmleri...

Ramazan ayının şu huzur dolu günlerinde ailemiz ve sevdiklerimizle daha fazla zaman geçirmeye özen gösteriyoruz. Eş, dost ve akrabalar kalabalık iftar sofralarında bir araya gelerek hem orucumuzu açıyor hem de keyifli sohbetlerle günümüze anlam katıyoruz. İftar sonrası eşinizi ve çocuklarınızı da yanınıza alarak güzel aktiviteler yapmak isterseniz sinema salonları tam da aradığınız şey olabilir! Her ay vizyona giren korku, komedi, aile, dram, gerilim, aksiyon ve romantik filmler arasından dilediğinizi seçerek birkaç saatliğine farklı dünyalara yelken açabilirsiniz. Gelin, Nisan ayında vizyona giren yerli ve yabancı filmlere birlikte göz atalım.

Mart ayında vizyona girecek filmler nelerdir? 2022 Mart filmleriİLİŞKİLİ HABERMart ayında vizyona girecek filmler nelerdir? 2022 Mart filmleri

  • FANTASTİK CANAVARLAR: DUMBLEDORE'UN SIRLARI

Fantastik Canavarlar: Dumledore’un Sırları film afişi

Fantastik Canavarlar: Dumledore’un Sırları film afişi

VİZYON TARİHİ: 15.04.2022

SÜRE: 143 DAKİKA

TÜR: MACERA

Dünyaca ünlü yazar J.K. Rowling'in Büyücülük Dünyası’ndaki en son macerası "Fantastik Canavarlar: Dumledore’un Sırları" heyecan dolu zamanlar geçirmek isteyenler için eşsiz bir seçenek. Başrollerinde Ezra Miller, Jude Law ve Mads Mikkelsen'in yer aldığı film Profesör Albus Dumbledore'un güçlü Karanlık büyücü Gellert Grindelwald'u durdurmak için harekete geçmesini konu alıyor.

Fantastik Canavarlar: Dumledore’un Sırları

Fantastik Canavarlar: Dumledore’un Sırları

Fantastik Canavarlar serisinin üçüncü devam halkası olan film, 15 Nisan 2022'de beyaz perdede izleyenlerle buluşacak. Eğer her dakikasında yepyeni bir dünyanın kapılarını aralayacağınız bir yapım izlemek isterseniz mutlaka Fantastik Canavarlar: Dumledore’un Sırları filmine şans vermelisiniz.

Fantastik Canavarlar

Fantastik Canavarlar

  • KİRPİ SONİC 2

VİZYON TARİHİ: 08.04.2022

SÜRE: 122 DAKİKA

TÜR: AKSİYON

Kirpi Sonic filminin devam halkası olan Kirpi Sonic 2, insan biçiminde bir kirpi olan Sonic'in atıldığı birbirinden heyecanlı maceralar konu ediliyor. Yaşananlardan sonra Tom'un yanında kalan Sonic'in, bu kez yanında daha güçlü bir silahla karşısına çıkan Dr. Robotnik ile yeni mücadelesini gözler önüne seren film, özellikle çocuklu aileler tarafından severek tercih ediliyor.

Kirpi Sonic 2

Kirpi Sonic 2

Yönetmen koltuğunda Jeff Fowler'ın oturduğu filmin başrollerinde ise dünyaca ünlü yıldız oyuncu Jim Carrey, Idris Elba ve Ben Schwartz yer alıyor. 8 Nisan 2022 yılında vizyona girecek olan bu yapıma mutlaka şans vermenizi tavsiye ederiz.

Kirpi Sonic

Kirpi Sonic

  • AYNASIZ HALUK

Aynasız Haluk film afişi

Aynasız Haluk film afişi

VİZYON TARİHİ: 29.04.2022

SÜRE: 100 DAKİKA

TÜR: KOMEDİ

Başrollerinde Erdal Özyağcılar, Tolgahan Sayışman ve Algı Eke'nin yer aldığı Aynasız Haluk filmi, aksiyon ve komedi severler için biçilmiş kaftan. Yönetmen koltuğunda Bülent İşbilen'in oturduğu yerli yapım, karısı oğlunu alıp kendisini terk ettiğinden beri mesleğine dört elle sarılmış bir komiser olan Haluk'un hikayesini ele alıyor. 

Aynasız Haluk filmi Tolgahan Sayışman

Aynasız Haluk filmi Tolgahan Sayışman

Aynasız lakabıyla tanınan Haluk, karısının gidişinden sonra kendine bakmayı tamamen bırakmış ve fazla kilolarıyla dikkat çekmektedir. Bu şekilde yaşayıp giderken hayat ona hiç beklemediği bir fırsat sunar. Uzun zamandır peşinde olduğu suç şebekesini çökertmek için harekete geçen Haluk ülkenin en ünlü yıldızlarından birine dönüşmek için büyük bir değişim sürecine girecektir.

  •  KOMPLO

Komplo film afişi

Komplo film afişi

VİZYON TARİHİ: 08.04.2022

SÜRE: 103 DAKİKA

TÜR: AKSİYON

Yönetmen koltuğunda Tarik Saleh'in oturduğu Komplo filminde ünlü aktör Chris Pine, ordudan atılan ve emekli maaşı kesilen Özel Kuvvetler Çavuşu James Harper rolünde karşımıza çıkıyor. Borç içinde, seçenekleri tükenmiş ve ailesini geçindirme konusunda çaresiz olan Harper, özel bir yeraltı askeri gücüyle sözleşme yapar ve tüm hikayenin gidişatı bir anda değişir. Bu gerilim dolu aksiyon filmini sizde izlemek isterseniz 8 Nisan 2022'den itibaren sinema salonlarına şans verebilirsiniz. 

Komplo filmiChris Pine

Komplo filmiChris Pine

  • BİR DİLEK TUT

Bir Dilek Tut film afişi

Bir Dilek Tut film afişi

VİZYON TARİHİ: 08.04.2022

SÜRE: 103 DAKİKA

TÜR: AKSİYON

Vildan Atasever, Altan Erkekli ve İhsan Berk Aydın gibi başarılı oyuncuların başrol olarak yer aldığı "Bir Dilek Tut" filmi, ailecek sinemaya gitmek isteyenler için harika bir seçenek olarak karşımıza çıkıyor. 8 Nisan 2022 yılında vizyona girecek olan yapımda olaylar yaşadıkları yerde çok güzel ve mutlu bir hayatı olan Kaan'ın İstanbul'a taşınacağını öğrenmesiyle başlar. 

Bir Dilek Tut filminden kareler

Bir Dilek Tut filminden kareler

Arkadaşlarını ve çok sevdiği kürek takımını bırakmak istemeyen Kaan, "Bir dilek tut" isimli kitap sayesinde nasıl dilek tutacağını, saflığın ve iyi kalpliliğin tılsımını keşfe çıkar. Eğer sizde Nisan ayında keyifli bir sinema kaçamağı yapmak isterseniz mutlaka listenize bu yerli filmi eklemenizi tavsiye ederiz.

Bir Dilek Tut filmi

Bir Dilek Tut filmi

İYİ SEYİRLER DİLERİZ!

Eğlenceli etkinliklerle aile bağlarınızı güçlendirin!

İLİŞKİLİ HABER

Eğlenceli etkinliklerle aile bağlarınızı güçlendirin!
Baharda giyilebilecek en trend parçalar!

İLİŞKİLİ HABER

Baharda giyilebilecek en trend parçalar!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0