Mart ayında vizyona girecek filmler nelerdir? 2022 Mart filmleri

Her hafta vizyona giren yerli ve yabancı yapımlar sinema severlerin ilgi odağı haline geliyor. Romantik komediden aksiyona kadar pek çok türde yapımların yer aldığı mutlaka izlemeniz gereken Mart ayı filmlerini sizler için derledik. Peki Mart ayı vizyondaki filmler nelerdir? Vizyona ne girecek? 2022 Mart ayında hangi filmler var? Hangi filmler vizyona girecek? Bu hafta sinemada hangi filmler var? işte cevaplar...

Evdeki sorumluluklar ve iş yerindeki yoğun tempodan geriye kalan zamanda kendimizi mutlu edecek bazı aktivitelere şans vermeye çalışıyoruz. Bazen ailemizle deniz kenarında mis gibi bir kahvaltıyla bazen de güzel bir tarihi geziyle günümüzü en güzel şekilde değerlendirmeye özen gösteriyoruz. Eğer oturduğunuz yerden hiç bilmediğiniz anlara ve yerlere yolculuk yapmak istiyorsanız size en güzel tavsiyemiz sinema salonları olacaktır! Her hafta vizyona giren korku, komedi, aile, dram, gerilim, aksiyon ve romantik filmler arasından kişisel zevklerinize hitap eden filmleri seçerek hoş anlar geçirebilirsiniz. Gelin, Mart ayında vizyona giren yerli ve yabancı filmlere birlikte göz atalım.

Şubat ayında vizyona girecek filmler nelerdir? 2022 Şubat filmleriİLİŞKİLİ HABERŞubat ayında vizyona girecek filmler nelerdir? 2022 Şubat filmleri

  • BERGEN 

Bergen film afişi

Bergen film afişi

VİZYON TARİHİ: 04.03.2022

SÜRE: 145 DAKİKA

TÜR: BİYOGRAFİ

Sinema severlerin aylardır heyecanla beklediği "Bergen" filmi, 4 Mart 2022 tarihinde beyaz perdede izleyenlerle buluştu. "Acıların Kadını" olarak bilinen şarkıcı Bergen'in hayatını anlatan filmde başrol oyuncusu olarak Farah Zeynep Abdullah karşımıza çıkıyor.

Bergen filmi 4 Mart

Bergen filmi 4 Mart

Arabeskin unutulmayan kadın seslerinden biri olarak görülen Bergen'in hem özel yaşantısı hem de müzik hayatındaki adımlarını gözler önüne seren yapımın yönetmen koltuğunda M. Caner Alper ve Mehmet Binay otururken Erdal Beşikçioğlu ve Tilbe Saran gibi yıldız oyuncular da başarılı performansıyla göz dolduruyor.

Farah Zeynep Abdullah

Farah Zeynep Abdullah

  • THE BATMAN 

The Batman film afişi

The Batman film afişi

VİZYON TARİHİ: 04.03.2022

SÜRE: 175 DAKİKA

TÜR: AKSİYON

Marvel dünyasının en sevilen karakteri Batman, bu kez Robert Pattinson'ın başrolde oynayacağı yepyeni bir film ile geri döndü. Matt Reeves'in yönetmen koltuğunda oturduğu "The Batman" filmi aksiyon severlerin radarına girmeyi başardı. Hem çocuklar hem yetişkinler için heyecan dolu dakikaları gözler önüne seren başarılı yapımda Paul Dano, Colin Farrell, Andy Serkis ve Zoë Kravitz gibi dünyaca ünlü oyuncular da rol alıyor. 

The Batman Robert Pattinson

The Batman Robert Pattinson

Batman'in nefes kesen hikayesinin anlatıldığı The Batman filmini mutlaka bu ay izlemeniz gereken filmler arasına eklemenizi tavsiye ederiz!

The Batman filmi 4 Mart

The Batman filmi 4 Mart

  • OKUL TIRAŞI

Okul Tıraşı film afişi

Okul Tıraşı film afişi

VİZYON TARİHİ: 18.03.2022

SÜRE: 85 DAKİKA

TÜR: DRAM

Yönetmen koltuğunda Ferit Karahan'ın oturduğu Türk yapımı "Okul Tıraşı" filmi dram türüne ilgisi olanlar için harika bir seçim olacaktır. 18 Mart 2022'de vizyona giren film, şehir dışındaki bir yatılı okulda okuyan Yusuf'un bir anda rahatsızlanan arkadaşı Memo'yu hastaneye götürme isteğinin okul yönetimi tarafından zamanında kabul görmemesi ve yoğun kar yağışıyla yolların kapanmasıyla birlikte gelişen olayları gözler önüne seriyor.

Okul Tıraşı film

Okul Tıraşı film

Mahir İpek, Melih Selçuk ve Cansu Fırıncı'nın başrolünde yer aldığı film de duygu dolu anlar yaşayacaksınız!

Okul Tıraşı filmi 18 Mart

Okul Tıraşı filmi 18 Mart

  • KIRMIZI

Kırmızı film afişi

Kırmızı film afişi

VİZYON TARİHİ: 11.03.2022

SÜRE: 100 DAKİKA

TÜR: ANİMASYON

Pixar imzalı animasyon filmi "Kırmızı" kendisinden ayrı düşemeyen annesinin korumacı tavırlarından bıkmış bir genç olan Mei Lee'nin, her heyecanlandığında kırmızı bir pandaya dönüşmeye başlaması sonrası yaşadığı komik olayları gözler önüne seriyor. 13 yaşındaki Mei Lee'nin ergenlik döneminde yaşadığı olayları ele alan filmin yönetmen koltuğunda Domee Shi oturuyor.

Turning Red filmi

Turning Red filmi

Eğer çocuklarınızla bu ay sinemaya gitmeyi düşünüyorsanız mutlaka Kırmızı filmine şans vermelisiniz!

Kırmızı filmi 11 Mart

Kırmızı filmi 11 Mart

  • AMBULANS

Ambulans film afişi

Ambulans film afişi

VİZYON TARİHİ: 18.03.2022

SÜRE: 136 DAKİKA

TÜR: AKSİYON

Jake Gyllenhaal, Devan Chandler Long ve Eiza González'in başrolünde yer aldığı "Ambulans" filmi aksiyon severlerden yoğun ilgi görüyor. Sürükleyici hikayesi ve yıldız oyuncu kadrosuyla heyecanla beklenen filmin yönetmen koltuğunda Michael Bay oturuyor. 

İYİ SEYİRLER DİLERİZ!

Kabirde sorulacak sorular nelerdir? Kabirde sorgu sual nasıl olacak?

İLİŞKİLİ HABER

Kabirde sorulacak sorular nelerdir? Kabirde sorgu sual nasıl olacak?
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0