Gelin Evi birincisi kim oldu? 29 Nisan Cuma haftası Gelin Evini kim kazandı?

Hafta içi her gün Aslı Hünel'in neşeli sunumuyla izleyenlerin karşısına çıkan Gelin Evi'nin bu haftaki birincisi merak konusu haline geldi. Birçok kişi "29 Nisan Gelin Evi birincisi kimdir? Gelin Evinde bu hafta kim birinci oldu?" gibi soruları arama motorlarında araştırmaya başladı. İşte Gelin Evi 29 Nisan Cuma birincisi...

Gündüz kuşağının en sevilen yarışma programlarından biri haline gelen Gelin Evi, hafta içi her gün birbirinden eğlenceli anları izleyenlerin beğenisine sunuyor. Lezzetli tatlardan tasarım harikası dekorasyonlara, el emeği göz nuru çeyizlerden tanışma hikayelerine kadar birbirlerini eleştiren 5 farklı gelin, final gününde altınların sahibi olmak için yarışıyor.

Gelin Evi

Gelin Evi

Show TV ekranlarında seyircilerle buluşan programın 29 Nisan Cuma günü gerçekleşen final gününde Merve, Seda, Fadime, Ayşe ve Esra gelin arasından kimin birinci olduğu merak konusu haline geldi. Yapılan oylamada son gün yarışmacısı Merve Hanım 29 puan alırken; Seda Hanım 29 puan, Fadime Hanım ve Ayşe Hanım 32 puan, Esra Hanım ise 34 puan aldı. Fenomen yarışmanın 29 Nisan 2022 Cuma günü kazanan ismi 34 puanla Esra gelin oldu.

Gelin Evi 29 Nisan Cuma birincisi kim oldu?

Gelin Evi 29 Nisan Cuma birincisi kim oldu?

Gelin Evi birincisi kim oldu? 8 Nisan Cuma haftası Gelin Evini kim kazandı?

İLİŞKİLİ HABER

Gelin Evi birincisi kim oldu? 8 Nisan Cuma haftası Gelin Evini kim kazandı?
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

tepki 2 yıl önce

biraz para altin icin insanlar ne kadar øzel var ise tv konusuyor sen sordun mu seni sapik olan eder linc ederler øzel sey denen bir sey var