Gelin Evi birincisi kim oldu? 8 Nisan Cuma haftası Gelin Evini kim kazandı?

Hafta içi her gün Aslı Hünel'in renkli sunumuyla ekranlara gelen Gelin Evi'nin bu haftaki birincisi merak konusu haline geldi. Birçok kişi "8 Nisan Gelin Evi birincisi kimdir? Gelin Evinde bu hafta kim birinci oldu?" gibi soruları internette araştırmaya başladı. İşte Gelin Evi 8 Nisan Cuma birincisi...

Show TV ekranlarının fenomen yarışma programı Gelin Evi, hafta içi her gün birbirinden eğlenceli anlara ev sahipliği yapıyor. Yemek sunumlarından tasarım harikası dekorasyonlara, el emeği çeyizlerden tanışma hikayelerine kadar birbirlerini eleştiren 5 farklı gelin, final günündeki altınlar için kıyasıya mücadele ediyor. 

Gelin Evi

Gelin Evi

8 Nisan Cuma günü gerçekleşen final gününde Buse Nur, Yeşim, Gözde, Pınar ve Nurgül gelin arasından kimin birinci olduğu merak konusu haline geldi. Yapılan oylamada son gün yarışmacısı Nurgül gelin 29 puan, Buse Nur gelin 33, Yeşim gelin 29, Gözde gelin 24 , Pınar gelin ise 34 puan aldı. 

Aslı Hünel

Aslı Hünel

30 yaşında ve 3 yıllık evli olan Pınar Karabulak, haftayı 34 puan alarak  birinci olarak tamamladı. 

Kadın girişimci keneviri kağıda dönüştürüyor

İLİŞKİLİ HABER

Kadın girişimci keneviri kağıda dönüştürüyor
Gelin Evi birincisi kim oldu? 29 Nisan Cuma haftası Gelin Evini kim kazandı?

İLİŞKİLİ HABER

Gelin Evi birincisi kim oldu? 29 Nisan Cuma haftası Gelin Evini kim kazandı?

ETİKETLER

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Günaydın 2 yıl önce

Bugün tekrar bı daha teyze oldum ve isim olarak Muhammet Efe olabilir dye kardeşime söyledim nasl buldunuz