Emine Erdoğan'dan anlamlı mesaj! "Yüreğinde evladını taşıyandır anne"

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, sosyal medya hesabından tüm annelerin 8 Mayıs Anneler Günü'nü kutladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan kadınların yanında olmaya devam ediyor. Erdoğan, kendi Twitter hesabından tüm annelerin anneler gününü en samimi duygularla kutladı.

Emine Erdoğandan anneler günü mesajı

Emine Erdoğandan anneler günü mesajı

Emine Erdoğan HıdırellezİLİŞKİLİ HABEREmine Erdoğan Hıdırellez'i kutladı!

"KALPLERİNDE OLDUĞUMUZ VE KALPLERİMİZE OLAN TÜM ANNELERİN..."

Her zaman kadınların yanında olduğunu ve onlara destek verdiğini gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, 8 Mayıs Anneler Günü için sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla tebessüm ettirdi. Erdoğan, "Omuzlarında dünyanın yükünü, yüreğinde evladını taşıyandır anne. Öyle sonsuzdur ki anne yüreği, her türlü sevgisizliği merhametiyle yenecek güçtedir.
Annelik duygusunu gönülden hisseden, dünyayı şefkati ile sarmalamış tüm kadınları en kalbi muhabbetlerimle selamlıyorum"
ifadelerini kullandı.

Paylaşımında özellikle şehit annelerine de yer veren Emine Erdoğan, Diyarbakır annelerinin yüreklerindeki evlat hasretinin en kısa zamanda dinmesini diledi. Erdoğan paylaşımında, "Bugünün vesilesiyle şehit annelerimizi, onların nazarında evlat acısı ile sınanan tüm anneleri minnetle yâd ediyorum. #DiyarbakırAnneleri'nin hasretinin en kısa zamanda dinmesini yürekten diliyorum. Bir çocuğa yuva olan Koruyucu Annelerimize şükranlarımı sunuyorum" sözlerine de yer verdi.

Sivaslı anne bedensel engelli 3 çocuğuna gözü gibi bakıyor!

İLİŞKİLİ HABER

Sivaslı anne bedensel engelli 3 çocuğuna gözü gibi bakıyor!

BİR YORUM YAPIN 0