ATV ekranlarında yeni proje! Gül Masalı konusu nedir? Gül Masalı oyuncuları kimlerdir?

ATV ekranlarında izleyici karşısına çıkacak olan Pastel Film imzalı Gül Masalı dizisinin çekimleri başladı. Oyuncu kadrosundaki isimlerin de belli olduğu dizinin ilk tanıtımı da yayınlandı. Peki Gül Masalı dizisinin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Gül Masalı ne zaman başlayacak? İşte Gül Masalı tanıtım fragmanı...

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Yaz sezonuna yaklaşırken diziler sezon final tarihlerini açıklamaya başlamışken bazı projelerin de final yapacağı belli oldu. Kanallar ise yeni sezon ve yaz projeleri için kolları sıvadı. Peş peşe gelen yeni yaz projelerinin arasına ATV ekranlarında izleyiciyle buluşacak olan Gül Masalı dizisi de eklendi. Güçlü oyuncu kadrosuna sahip olan dizinin çekimleri Isparta'da başladı. Peki Gül Masalı dizisinin konusu nedir, oyuncu kadrosunda kimler var? Gül Masalı dizisi ne zaman başlayacak?

GÜL MASALI DİZİSİNİN TANITIM FRAGMANI

GÜL MASALI DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Senaryosunu Aybars Bora ve Dilek Aydoğdu'nun kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda ise Sadullah Şentürk'ün oturduğu Gül Masalı dizisi dram türünde evlere konuk olacak. Isparta'da çekimlerine başlanan dizi Gonce ve Toprak'ın hikayesini konu alacak.

Ah Nerede dizisinin konusu nedir? Ah Nerede dizisi oyuncu kadrosunda kimler var?İLİŞKİLİ HABERAh Nerede dizisinin konusu nedir? Ah Nerede dizisi oyuncu kadrosunda kimler var?

GÜL MASALI DİZİSİNİN OYUNCULARI

Başrollerini Gülper Özdemir ve Erdem Kaynarca'nın paylaştığı dizide Sarp Can Köroğlu, Ayşenil Şamlıoğlu, Gülçin Hatıhan, Arif Pişkin, Suat Sungur, Sait Genay, Yağmur Başkurt, Tuğba Tutuğ, Mehmet Şeker, Murat Ercanlı, Turan Selçuk Yerlikaya, Serdem Paçal gibi isimler yer alıyor.

Gülper Özdemir

Gülper Özdemir

GÜL MASALI NE ZAMAN BAŞLIYOR?

ATV ekranlarında izleyiciyle buluşmak için gün sayan dizinin yayına başlama tarihiyle ilgili henüz net bir açıklama yapılmadı.

 Erdem Kaynarca

Erdem Kaynarca

Eşinin soyadını alan taze damat Brooklyn Beckham milyonluk klasik otomobiliyle gündem oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Eşinin soyadını alan taze damat Brooklyn Beckham milyonluk klasik otomobiliyle gündem oldu!

BİR YORUM YAPIN 0