Emine Erdoğan'dan önemli duyuru!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan sosyal medya hesabından tüm Türkiye'yi ilgilendiren bir açıklama yaptı. Artık 5 Haziran'ın bulunduğu hafta "Türkiye Çevre Haftası" kabul edilecek. İşte tüm detaylar...

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan kendi Twitter hesabından önemli bir duyuruda bulundu. "Türkiye Çevre Haftası" konulu Cumhurbaşkanlığı Genelgesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlandı. Genelgede, çevrenin korunması konusunda farkındalık oluşturulması amacıyla 1972 yılında düzenlenen Birleşmiş Milletler Çevre Konferansı'ndan bu yana 5 Haziran'ın, Dünya Çevre Günü olarak kutlandığı anımsatıldı.

Türkiye Çevre Haftası Genelgesi

Türkiye Çevre Haftası Genelgesi

"ÇEVRE İLE İLGİLİ HER KONUYA ÖNEM VERİYORUZ"

Emine Erdoğan, Türkiye Çevre Haftası kapsamında düzenlenecek tüm etkinliklerin Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığınca belirlenecek usul ve esaslar çerçevesinde ilgili kamu kurum ve kuruluşlarıyla birlikte yürütüleceği bildirilen genelgeyi kendi Twitter hesabından şu sözlerle paylaştı:

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine ErdoğanİLİŞKİLİ HABERCumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'a anlamlı ziyaret!

"5 Haziran’ın bulunduğu hafta artık ülkemizde "Türkiye Çevre Haftası" olarak kutlanacak. Çevre ile ilgili her konuya hayati bir önem veriyor, çözümü için kapsamlı çalışmalar yapıyoruz.
Bu adımın çevre mücadelemize etkisi ve katkısı büyük olacak. Hayırlı olsun. #SıfırAtık 
@csbgovtr"

BİR YORUM YAPIN 0