Survivor'da korku dolu anlar: Nisa bayıldı!

Tüm çekişmesiyle devam eden Survivor All Star 2022'de heyecan giderek artıyor. Zaman zaman yarışmanın temposuna ayak uyduramayan yarışmacılar, zor anlar yaşayabiliyor. Gönüllüler takımının yarışmacısı olan Nisa otobüste bayıldı. Takım arkadaşlarının anında yardımına koştuğu Nisa’nın kafasını vurduğu öğrenildi. Survivor ekibinin doktoru Nisa'ya ilk müdahaleyi yaptı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Survivor All Star 2022'de önceki akşam korku dolu anlar yaşandı. Dokunulmazlık için mücadele eden yarışmacılardan kazanan takımın bir de sevdiklerinden gelen mesajı okuma ödülü alacakları öğrenildi. Fakat yarışma öncesi herkesi şaşırtan bir olay gerçekleşti.

NİSA BAŞINI VURARAK BAYILDI

Oyun öncesinde yarış alanına gelinirken bulunduğu araçta başını çarparak kısa süreli baygınlık geçiren Nisa, izleyenleri korkuttu. Ogeday ve Evrim’in hemen müdahale ettiği anlarda Nisa ambulansla hastaneye kaldırıldı. Korku dolu anların sonrasında Nisa’nın sağlık vaziyetinin ciddi olmadığı öğrenildi. Öte yandan Nisa önlem amaçlı dokunulmazlık oyununa katılamadı.

MURAT CEYLAN: SONUÇLAR ARTIK CİDDİ

Yarışma öncesinde diğer yarışmacılara açıklama yapan Muray Ceylan, Nisa hakkın önemli bir detayı işaret ederek şunları söyledi:

"Nisa maalesef oyuna gelirken, kamyonette kafasını vurarak baygınlık geçiriyor. Nisa şu an doktor kontrolünde. Geçmiş olsun diliyorum. Nisa'nın bence özellikle şu sıralar çok dikkat etmesi lazım. Sürekli bir şey olmaya başladı Nisa'ya; yani parkurda bir şey oluyor, yürürken bir şey oluyor, şarkı yarışmasında bir şey oluyor. Çok dikkat etmesi lazım çünkü sonuçlar ciddi olmaya başladı artık."

NİSA KONSEYDE AÇIKLAMA YAPTI

Durumuyla alakalı açıklama yapan Nisa, “Başımı çarptım ve ondan sonrasını hatırlamıyorum gözümü hastanede açtım. Arkadaşlar belirtti korkutmuşum herkesi. Kimse merak etmesin şu an iyiyim başım ağrıyor biraz o kadar” şeklinde konuştu.

Eşini kaybeden Ece Erken'den şaşırtan açıklama! "İdam edilmelerini isterdim"

İLİŞKİLİ HABER

Eşini kaybeden Ece Erken'den şaşırtan açıklama! "İdam edilmelerini isterdim"

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0