Eşini kaybeden Ece Erken'den şaşırtan açıklama! "İdam edilmelerini isterdim"

Ünlü sunucu Ece Erken'in vefat eden eşi ünlü avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu uğradığı silahlı saldırı sonucunda hayatını kaybetmişti. Kaybettiği eşi için zor günler yaşayan Ece Erken, reddi miras yapmış ve soyadını sosyal medyadan silmişti. Soyadını silmesi üzerine eleştiri yağmuruna tutulan Erken isyan etmişti. Şimdilerde eşinin öldürenlerin bulunup idam edilmesini istediğini açıkladı.

Ünlü sunucu Ece Erken, geçtiğimiz aylarda eşi avukat Şafak Mahmutyazıcığlu'nu Yeşilköy Balıkçılar Çarşısı'ndaki bir mekanda bir silahlı saldırı sonucunda kaybetmişti. Zor günler geçiren Ece Erken, miras konusunda reddi miras kararını açıklayarak herkesi şaşırtmıştı. Ardından soyadını sosyal medyadan kaldıran Erken, eleştiri yağmuruna tutulmuştu. Eşini öldürenler yakalanmadığı için, idam bile istediğini belirten Erken, duygusal anlar yaşadı.

ece erken

ece erken

"İÇİM RAHAT DEĞİL"

Katıldığı bir programda açıklama yapan eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun öldürülmesi üzerine konuşan Ece Erken, "Eşimin öldürülüşünü izledim. Şafak'ı görüyorlar sonra silah almaya gidiyorlar. AVM'de silah alışverişi yapıyorlar. İçim tabi ki rahat değil. İdam edilmelerini görmek isterdim. Vurduktan sonra sağlık ekibinin müdahalesini izliyorlar sonra gidiyorlar. Serkan Dakman yakalanmadı, Bulgaristan'da olabilirmiş." açıklamasında bulundu. Ünlü sunucu duygusal anlar yaşadı.

bircan bali, ece erken, seren serengil

bircan bali, ece erken, seren serengil

"ECE PAYINI İSTEMİYOR"

Yakın arkadaşı sunucu Bircan Bali ve Seren Serengil, miras kavgalarına yönelik açıklamalarında Ece Erken'nin reddi miras yapmaması yönünde ikna etmeye çalışmıştı. İşin aslı ortaya çıktı. Bircan Bali "Şafak abinin öldüğü günden 3. gün sonra, abisi öz abisi izinsiz bir şekilde tekneyi götürüyor. Bu konuda bir ihbar olacak. Marinada izinsiz duruyor. Benan Hanım'ın avukatı da sürekli Ece'nin avukatını arayıp biz kiralama yapıyoruz biz Ece'ye payını verelim. Ece payı da istemiyor" iddiasında bulundu.

bircan bali

bircan bali

Bircan Bali konuşmasının devamında 22 milyon TL'lik bir çekin aslında olmadığını da iddia ederek "Meğer reddi mirastan sonra ortaya çıktı öyle bir çek yok ben de Ece de tufaya düştü" dedi.

ece erken soyadını sildi

ece erken soyadını sildi

SOYADINI SİLDİ!

Yas tutan erken, geçtiğimiz günlerde reddi miras kararının ardından sosyal medya hesaplarından "Mahmutyazıcıoğlu" soyadını kaldırdı. Ünlü sunucu bundan sonra sadece Ece Erken ismiyle bulunabilirken, bu kadar erken silmesi herkesi şaşırttı.

ece erken paylaşımı

ece erken paylaşımı

"VAY GİDENE..."

Soyadını silmesi üzerine yoğun eleştirilen altında kalan Ece Erken, açtı ağzını yumdu gözünü! Sosyal medya üzerinde paylaşımda bulunarak açıklama kısmına "Hayatta en anlamsız cümle 'Vay gidene...' Eğer yürekten seven birini arkasında bıraktıysa 'Vay kalana...' Giden rabbimin yanına gitti. Dertsiz, tasasız Allah'ın izniyle... Peki ya onu çok sevenler? O yüzden kimse boş yapmasın! Ben kocamı çok sevdim, çok seviyorum. Ben artık böyle yüce, böyle koca bir aşk yaşayamam. İlk kez bu kadar çok sevdim ve o hep kalbimde kalacak ama hayat evladı olan anneler için kısa ara verir, durmaz." yazan Erken, bir takipçisinin soyadı üzerine yaptığı yoruma cevaben "Yaşananlardan sonra bazı akrabalarıyla aynı soyadını taşımamak için. Her gün daha da iğrenç şeyler duyuyorum" yanıtını verdi.

ece erken ve oğlu eymen uçar

ece erken ve oğlu eymen uçar

"HESABIMA BLOKE GELMİŞ"

Ece Erken, geçtiğimiz günlerde oğlu Eymen Uçar ile çıktığı tatilde tatsız bir olay yaşamıştı. Çılgına dönen Erken, isyanını sosyal medya üzerinden yaptığı bir paylaşımla dile getirdi. Erken, "Şu an oğlumu çocuk oteline götürüyorum. Bir bakıyorum hesabıma bloke gelmiş. Neden çünkü Şafak'a 'Abi' diyen, peşinde gezen 'Param yok, bana borç al' diyen, ölümüne sebebiyet veren şahıs tedbir kararı aldırmış." açıklamasında bulundu.

Eşinin ölümüyle sarsılan Ece ErkenİLİŞKİLİ HABEREşinin ölümüyle sarsılan Ece Erken'den yürek burkan mesaj!

ece erken ve şafak mahmutyazıcıoğlu

ece erken ve şafak mahmutyazıcıoğlu

ECE ERKEN'İN REDDİ MİRAS KARARI

Aldığı kararı sosyal medya üzerinden paylaşan Erken "Eşimi çok sevdim ve onu özlemle anıyorum ama rahmetli eşimi yıllardır gelir kapısı olarak gören ve rahmetli olduktan sonra hala görmeye devam eden bu kötü insanlarla ismimin daha fazla yan yana gelmesini istemiyorum. Biz gönülden bağlıydık, öyle kalacağız. Reddi miras yapıyorum herkese sevgi ve saygılarımla" şeklinde açıkladı.

ece erken ve şafak mahmutyazıcıoğlu

ece erken ve şafak mahmutyazıcıoğlu

EŞİM SENİN YÜZÜNDEN ÖLDÜ

Eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ölümüyle suçladığı kişi hakkında ağır ithamlarda bulunan Erken, "Sokağa çıkarken utanman, ölüme sebebiyet vermekten kahrolman gerekirken uyduruk çekler yazıp ölen eşime iftira atıyorsun. Kasti benim hesabıma yaptığın bu blokeyle birlikte senin namussuz yaşamını, hapislerde çürüyeceğin günleri Allah nasip etsin ve yaptığın dolandırıcılığı herkese ispat edeceğim." ifadelerini kullandı.

ece erken reddi miras açıklaması

ece erken reddi miras açıklaması

Vefat eden eşine de seslenen ünlü sunucu, "En yakınların mal kaçırdı, 'Çavuş' soyadlı birinin üstüne yaptılar her şeyi… 'Arkadaşım' dediğin dolandırıcı şerefsiz çıktı. Borcu varken 'borcu var' dedi. Ah be Şafak’ım hiç dostun, hiç adam yokmuş çevrende. Allah seni kurtarmış" şeklinde açıkladı.

Survivor'da korku dolu anlar: Nisa bayıldı!

İLİŞKİLİ HABER

Survivor'da korku dolu anlar: Nisa bayıldı!

BİR YORUM YAPIN 2

Vatandaş 1 yıl önce

Boş yapmasın ne demek, küfür mü?

Parayla Sırayla 1 yıl önce

İslam dininde Evlilikle ilgili bir sünnet vardır. Eğer Bir kadın kocası vefat eder dul kalırsa, kadın kırk gün bekleyip ondan sonra evlenebilir. Eğer kadın vefat edip ölürse Erkek 2 günün sonunda gece yarısından sonra evine bir nikahlı kadın getirebilir. deniyor. Ece nin nüfus kütüğünde de İslam yazdığına göre