Haziran ayında vizyona girecek filmler nelerdir? 2022 Haziran ayı filmleri

Komedi, fantastik, dram, animasyon, biyografi ve korku türüne kadar birçok filmin vizyona girdiği Haziran ayının gelişiyle sinema tutkunları arama motorlarında araştırma yapmaya başladı. Peki Haziran ayında hangi filmler vizyona girecek? Vizyonda hangi filmler var? İşte bu ve bunun gibi pek çok sorunun yanıtını haberimizde bulabilirsiniz.

Yaz mevsiminin ilk ayı olan Haziran'ın ortalarında olduğumuz şu günlerde güneş tüm cömertliğiyle zenginliğini gözler önüne seriyor. Doğanın uyanışa geçtiği bu dönemde sıcacık havalar birçok kişiye dışarıda zaman geçirmek için harika bir fırsat sunuyor. Özellikle havaların geç kararmasıyla beraber boş vakitlerinizi dolu dolu geçirebileceğiniz aktivitelere şans verebilirsiniz. İş çıkışı birkaç saat yürüyüş yapmak, çocuklarınızla tiyatroya gitmek ya da birkaç saatliğine sinema keyfi yaşamak... Eğer tercihinizi sinemadan yana kullanmak isterseniz Haziran ayı filmlerine mutlaka göz atmalısınız. Gelin bu ay vizyona giren en iyi yerli ve yabancı yapımları birlikte inceleyelim.

Mayıs ayında vizyona girecek filmler nelerdir? 2022 Mayıs ayı filmleriİLİŞKİLİ HABERMayıs ayında vizyona girecek filmler nelerdir? 2022 Mayıs ayı filmleri

  • JURASSİC WORLD: HAKİMİYET

Jurassic World: Hakimiyet film afişi

Jurassic World: Hakimiyet film afişi

VİZYON TARİHİ: 10.06.2022

SÜRE: 146 DAKİKA

TÜR: AKSİYON

Jurassic Park serisinin altıncı filmi olan "Jurassic Park: Hakimiyet" ikinci film sonunda tutuldukları yerden dünyaya yayılarak hayatta kalmayı başaran dinozorlarla insanların tarihte ilk defa bir arada yaşadığı bir dönemi gözler önüne seriyor. Nublar'ın yok edilmesinin dört yıl sonrasını anlatan yapımda dinozorlar artık tüm dünyada insanlarla birlikte yaşıyor ve avlanıyor. Bu hassas denge içerisinde geleceği şekillendirmek için harekete geçen insanlar artık tarihin en korkunç yaratıklarıyla paylaştıkları gezegeni uç yırtıcılara bırakıp bırakmayacaklarını test edecekler.

  • ŞİMDİ YANDIK

Şimdi Yandık film afişi

Şimdi Yandık film afişi

VİZYON TARİHİ: 03.06.2022

SÜRE: 119 DAKİKA

TÜR: KOMEDİ

Başrollerinde Murat Akkoyunlu, Nazlı Tosunoğlu, Orçun Kaptan, Ersin Korkut ve Tarık Papuççuoğlu'nun yer aldığı "Şimdi Yandık" aynı evde yaşayan 3 eski arkadaş Mert, Cemil ve Faruk'un öyküsünü sinema severlerle buluşturuyor. Üç yakın arkadaşın telaşlı ve heyecanlı anlarını gözler önüne seren yapım, yerli film izlemek isteyenler için iyi bir seçim olabilir. Özellikle ailecek komedi filmlerine şans vermek istiyorsanız mutlaka bu filmi listenize eklemenizi tavsiye ediyoruz.

  • ELVİS

Elvis film afişi

Elvis film afişi

VİZYON TARİHİ: 24.06.2022

SÜRE: 159 DAKİKA

TÜR: BİYOGRAFİ

Tüm zamanların en iyi seslerinden Rock n Roll'un Kralı Elvis Presley'nin hayatını beyaz perdeye yansıtan "Elvis" filmi büyük bir heyecanla bekleniyor. Başrollerinde Austin Butler, Tom Hanks ve Olivia DeJonge'un yer aldığı film, Elvis Presley'nin müzik kariyerine ve özel yaşantısına ışık tutuyor. Elvis Presley'i henüz kimse tanımazken keşfeden ve müzik yolculuğunda yer alan menajeri Colonel Tom Parker ile olan karmaşık ilişkisini anlatan yapım mutlaka listenizde yer almalı.

  • YAKARİ

Yakari film afişi

Yakari film afişi

VİZYON TARİHİ: 03.06.2022

SÜRE: 82 DAKİKA

TÜR: ANİMASYON

Yönetmenliğini Xavier Giacometti ve Toby Genkel'in üstelendiği "Yakari" filmi özellikle animasyon severler için eşsiz bir tercih olacaktır. Özellikle çocuklarınızla keyifli vakitler geçirmek isterseniz 3 Haziran'da vizyona giren bu yapıma şans verebilirsiniz.

Yakari

Yakari

Filmin konusu ise şöyle; Siu kabilesinden olan küçük Yakari, uysallaştırılamayan asi atı Şimşek'in peşinden giderken Büyük Kartal'la karşı karşıya kalır. Kartal'ın ona verdiği tüy sayesinde hayvanlarla konuşup onları anlamaya başlayan Yakari, tüm inatçılığına rağmen Şimşek'i ikna ederek onunla dost olmayı başarır ve hikaye tüm heyecanıyla devam eder. 

  • KARANLIK MADDE

Karanlık Madde

Karanlık Madde

VİZYON TARİHİ: 03.06.2022

SÜRE: 90 DAKİKA

TÜR: MACERA

Başrollerinde Nihan Aşçı, Ahmet Pınar, Orkun Ogar ve Ahmet Yıldırım'ın yer aldığı "Karanlık Madde" korku ve macerayı bir arada yaşamak isteyenler için harika bir seçim olacaktır. Doğada geçen film kahramanlarımızın Aladağlar'da yaşadıkları ve yaşadıklarını sandıklarını gerilim dolu dakikaları izleyenlerle buluşturuyor. Kuantum fiziğinin en önemli terimlerinden biri olan Karanlık Madde'yi esas alan yapımın müzikleri İranlı besteci Kamyar Behbahani'nin imzasını taşıyor. 

İYİ SEYİRLER!

Seda Sayan ve Çağlar Ökten arasında neler oluyor? Seda Sayan resmen soyadını sildirdi!

İLİŞKİLİ HABER

Seda Sayan ve Çağlar Ökten arasında neler oluyor? Seda Sayan resmen soyadını sildirdi!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Neziha 1 yıl önce

Guzel begendim