İstanbul'da en iyi "Kendin Pişir Kendin Ye" mekanları nerede? Mangal nerede yapılır?

Hızlı şehir hayatından biraz uzaklaşmak ve hafta sonu ailenizle keyif dolu bir gün geçirmek isterseniz "Kendin Pişir Kendin Ye" konseptindeki mekanlara göz atabilirsiniz. Peki İstanbul'da en iyi kendin pişir kendin ye mekanları nerede? İstanbul'da en iyi mangal yerleri hangileri? İşte merak edilen tüm soruları sizler için yanıtladık...

Rengarenk bir döneme ev sahipliği yapan yaz mevsiminde dışarıda daha fazla zaman geçirmeye çalışıyoruz. Doğanın tüm zenginliğine şahitlik edebileceğimiz bu keyifli günlerde hava da geç karardığı için ister iş çıkışı ister hafta sonu boş vakitlerinizde birbirinden eğlenceli aktiviteler yapabilirsiniz. Özellikle çocuk çocuk toplanıp tüm yorgunluğunuzu geride bırakabileceğiniz bir şeyler yapmak istiyorsanız elbette ilk seçenek mangal olacaktır. İstanbul civarında yeşillik ve dinginliğin harmanlandığı "Kendin Pişir Kendin Ye" mekanları hafta sonunuza neşe katacak. Gelin, hizmet kalitesiyle herkesten tam not alan "Kendin Pişir Kendin Ye" mekanlarına birlikte göz atalım.

İstanbulİLİŞKİLİ HABERİstanbul'da dondurma nerede yenir? İstanbul'un en iyi dondurmacıları

İSTANBUL'DA EN İYİ KENDİN PİŞİR KENDİN YE MEKANLARI

  • EVENT GARDEN 

Şehirde doğayla iç içe zaman geçirme fırsatı sunan "Event Garden" yemyeşil alanları ve konforlu düzenlenmesiyle mangal severler için eşsiz bir mekan. Kuzu şiş, kanat, sucuk, köfte, et pirzola ve antrikot gibi iştah kabartan lezzetleri masalara getiren Event Garden, İstanbul'daki en iyi "Kendin Pişir Kendin Ye" mekanları arasına adını yazdırmayı başardı. 

Event Garden

Event Garden

Çocukların özgürce koşup oynayabileceği ferah ve temiz bir ortam sunan Event Garden'da bol bol fotoğraf çekebileceğiniz alanlara da sahipsiniz. Çeşit çeşit meze, salata ve yancıların ekstra olarak satın alınabildiği bu yeri mutlaka listenize eklemelisiniz.

Kendin Pişir Kendin Ye mekanları

Kendin Pişir Kendin Ye mekanları

ADRES: PTT Evleri Mah. Bahçeköy Cad. No: 87, Sarıyer, İstanbul

  • BEYAZ BAHÇE

Eğer yolunuz Beykoz'a düşerse tertemiz havanın dört bir yanı sarıp sarmaladığı Beyaz Bahçe'ye gitmeden dönmeyin derim. Şehrin keşmekeşliğinden uzakta zaman geçirme fırsatı sunan Beyaz Bahçe'ye gitmeden hemen önce kasaptan etlerinizi satın alabilir ve burada "Kendin Pişir Kendin Ye" konseptinin tadına varabilirsiniz.

Beyaz Bahçe

Beyaz Bahçe

Ayrıca menüsünde yer alan birbirinden güzel mezeler ya da yemeklerle de burada zaman geçirmeniz mümkün. Çimenlerin üstünde gökyüzünün altında tüm stresinizi geride bırakabileceğiniz bu mekan hafta sonu kalabalık olabileceği için erken saatlerde gitmenizi tavsiye ederiz.

Beyaz Bahçe Kendin Pişir Kendin Ye

Beyaz Bahçe Kendin Pişir Kendin Ye

ADRES: Cumhuriyet Mahallesi, Beykoz Cd. No:1, 34829 Beykoz/İstanbul

  • FELEK MANGALBAŞI 

Hem kapalı hem de açık alanıyla müşterilerine kusursuz bir hizmet sunan Felek Mangalbaşı, et severlerin uğrak noktalarından biri. İster kırmızı ister beyaz etin en güzel halini masalara servis eden mekanda havalandırmalar çok iyi çalıştığından dolayı duman altı bir atmosfere de maruz kalmıyorsunuz. 

Felek Mangalbaşı

Felek Mangalbaşı

Suadiye'de yer alan mekanda ete doyduktan sonra güzel bir tatlı yiyerek gününüzü güzelleştirebilirsiniz.

Felek Mangalbaşı Suadiye

Felek Mangalbaşı Suadiye

ADRES: Suadiye Mahallesi, Kazım Özalp Sokak, Kadıköy, İstanbul

  • JOSEF'İN YERİ

İstanbul'un arka bahçesi konumunda olan Polonezköy'de hem mangal keyfine doymak hem de yeşilin bin bir tonuna şahit olmak isterseniz Josef'in Yeri tam da aradığınız yer olabilir. Güne mükellef bir kahvaltı ile başlama imkanı sunan mekan "Kendin Pişir Kendin Ye" konseptiyle dikkatleri üzerine çekiyor.

Josefin Yeri

Josefin Yeri

Sunduğu aktiviteler açısından da zengin bir bakış açısını gözler önüne seren mekan sevdiklerinizle manzarası, hizmeti ve lezzetleriyle de listenizde yer alabilir.

Josefin Yeri piknik alanı

Josefin Yeri piknik alanı

ADRES: Polonez Mahallesi, 75.Yıl Caddesi, No 31, Beykoz, İstanbul

  • ŞELALE PİKNİK YERİ

İstanbul'dan biraz uzaklaşmak ve doğanın kolları arasında sevdiklerinizle zaman geçirmek isterseniz rotanızı Şelale Piknik Yeri'ne çevirebilirsiniz. Ağva'nın eşsiz dokusunu yansıtan Şelale Piknik Yeri, güzel bir et alışverişi sonrası mangal yapmak için gerekli imkanları sunuyor. Tahta masalarda oturarak bir yandan koyu sohbetler yapabilir bir yandan da etin ağızda dağılan tadına varabilirsiniz. Ayrıca yemek sonrası semaverle sunulan çay hizmeti buraya artı puan katmaktadır.

Şelale Piknik Yeri

Şelale Piknik Yeri

ADRES: Gökmaslı Mahallesi, No:23, 34980 Şile/İstanbul

KEYİFLİ BİR HAFTA SONU DİLERİZ!

Cam kavanozlar nasıl dezenfekte edilir? En kolay kavanoz nasıl yıkanır? Kavanoz yıkama yöntemi

İLİŞKİLİ HABER

Cam kavanozlar nasıl dezenfekte edilir? En kolay kavanoz nasıl yıkanır? Kavanoz yıkama yöntemi
Canan Karatay'ın önerdiği kahve tarifi! Kahvenin içine 1 kaşık Hindistan cevizi yağı eklerseniz

İLİŞKİLİ HABER

Canan Karatay'ın önerdiği kahve tarifi! Kahvenin içine 1 kaşık Hindistan cevizi yağı eklerseniz
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0