Diş yaptırdı ağzından oldu! Yanlış tedaviyle felç kaldı

Tekirdağ'da yaşayan S.A, iddiaya göre implant taktırmak isterken yanlış tedavi sonucu ağız felci geçirdi. Mağdur kadın diş doktoruna 17 bin 500 liralık tedavi masraflarıyla birlikte 200 bin TL de tazminat istedi.

Tekirdağ'da yaşayan 57 yaşındaki S.A, iddiaya göre 18 Kasım 2019 yılında Diş Hekimi D.N'nin kliniğine gitti. İlk olarak 2020 yılında yapılan implant işlemi başarısız olduğu için S.A'nın ağzına yeni dişler çakıldı. İkinci uygulamadan sonra S.A ağız felci geçirdi. Hastalığının kalıcı olduğunu öğrenen mağdur kadın, İstanbul Tüketici Mahkemesi'ne başvurup diş doktoruna dava açtı.

Diş tedavisi sonucu ağız felci oldu

Diş tedavisi sonucu ağız felci oldu

Diş eti çekilmesi neden olur? Diş eti çekilmesi belirtileri nelerdir? Diş eti çekilmesi tedaviİLİŞKİLİ HABERDiş eti çekilmesi neden olur? Diş eti çekilmesi belirtileri nelerdir? Diş eti çekilmesi tedavi

TIBBA UYGUN DEĞİL!

Büyük sağlık problemlerine yol açan uygulamanın tıbbi standartlara uygun olarak gerçekleşmediğini söyleyen S.A, tedavisi için D.N'ye 17 bin 500 bin TL ödediğini belirtti. Mağdur kadının avukatı aracılığıyla verdiği dilekçesinde şu ifadeler yer aldı:

"S.A., yanlış operasyon sebebiyle yaşadığı acıların yanında, işlem bittikten sonra kalıcı felç hali yaşamıştır. Böyle bir durumun kişinin üzerinde yaratacağı elem, üzüntü ve psikolojik sıkıntıların da telafisi çok güç olacaktır. S.A., özel yaşamını dahi devam ettiremeyecek duruma gelmiş, iş ve aile ilişkilerinde yoğun sıkıntılar yaşamış ve manevi varlığı son derece zedelenmiştir. Bu nedenle 17 bin 500 lira maddi, 200 bin lira da manevi tazminatın diş hekiminden tahsilini istiyoruz."

Pet şişelerdeki sular sağlığı tehdit ediyor! Uzmanlar açıkladı

İLİŞKİLİ HABER

Pet şişelerdeki sular sağlığı tehdit ediyor! Uzmanlar açıkladı

BİR YORUM YAPIN 0