1 ev 27 aracı satıp kripto paraya yatırdı! Müge Anlı'ya Ali Uğur Durkun olayı damga vurdu

Fenomen program Müge Anlı ile Tatlı Sert'e bu hafta kripto para mağduru Ali Uğur Durkun ve ailesinin başına gelenler damga vurdu. Çocuklarının yaklaşık 12 milyon lirayı kripto paraya yatırdığını öğrenen aile 23 Mayıs'tan itibaren çocuklarına ulaşamadıklarını söyleyerek gözyaşları içinde yardım istedi.

ATV ekranlarının fenomen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert, hafta içi her gün akılalmaz olaylarla izleyenlerin karşısına çıkıyor. Birbirinden ilginç konu ve konukların yer aldığı programın yeni bölümüne "kripto para" olayı damga vurdu. 

Müge Anlı ile Tatlı Sert

Müge Anlı ile Tatlı Sert

2 haftadan fazla bir süredir kayıp olan Ali Uğur Durkun'un ailesi Müge Anlı'ya gelerek yardım istedi. Ankara Keçiören'de yaşayan Durkun ailesi oğluyla ilgili duydukları karşısında neye uğradığını şaşırdı. Çocuklarının aileye ait 1 evi ve 27 aracı satarak kripto paraya yatırdığını öğrenen aile, hem paralarından hem de çocuklarından oldu. 

Müge Anlı Ali Uğur Durkun olayı

Müge Anlı Ali Uğur Durkun olayı

Durkun'un 2 milyonluk evi 900 bin liraya sattığı ortaya çıkarken 23 Mayıs'tan beri de haber alınamaması sosyal medyayı salladı. İddialara göre; ailesini beş parasız bırakan genç kuzenine mesaj atarak ailesinin karşısına çıkamayacağını ifade etti.

Ali Uğur Durkun olayı

Ali Uğur Durkun olayı

Ailesinin çağrısına sessiz kalmayan Ali Uğur Durkun ise canlı yayına bağlanarak "Hakkınızı helal edin, başka bir şey demek istemiyorum ne yaptığımın farkındayım, ben gelmek istemiyorum hakkınızı helal edin" şeklinde konuştu. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Merhum usta sanatçı Cem Karaca'nın sözleri yeniden gündem oldu!

Brad Pitt'in yeni filmi Suikast Treni fragmanı yayınlandı!

İLİŞKİLİ HABER

Brad Pitt'in yeni filmi Suikast Treni fragmanı yayınlandı!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 10

Nahçıvanli 1 yıl önce

Geleceğin gençleri gümbür gümbür geliyorlar sonunda karanlığı görecekler haberleri yok

Kacarova 1 yıl önce

Allah razı olsun

SARIÇİÇEK 1 yıl önce

Allah aşkına sorarım size?Batırdıgı mallar servet ne yolla kazanıldl?Helal para ile alınsaydı bişey olmazdı ama haram katılmışsa ki Rabbim bi şekilde mutlaka çıkartıyor vesselam.

muhterem 1 yıl önce

Bilip bilmeden konusuyorsun agzi olan konusur.Sende onlardan birisin babanin 50 yillik emegini oyle sorgulayamazsin.Allahtan korkun

Mert 1 yıl önce

Mekânın Cennet olsun üstad Cem Karaca

Kerem 1 yıl önce

Ailenin içinden geçip, hakkınızı helal edin de. Nasıl bir insansın, nasıl bir açgözlüsün. bu vakaları çok göreceğiz çünkü millet kolay para için herşeyi yapacak karakterde.

Yorumların Tümünü Okuyun