ATV'den yeni proje! Bir Küçük Gün Işığı dizisinin kadrosu belli oluyor

TV kanallarında hız kesmeden izleyiciyle buluşmaya devam eden yeni projelerin arasına bir yenisi daha eklendi. Bir Küçük Gün Işığı dizisi yakın zamanda ATV ekranlarında olacak. Peki Bir Küçük Gün Işığı dizisinin konusu ne oyuncuları kimler? İşte tüm detaylar...

Yapımını, cumartesi akşamları ekranlara gelen 'Kardeşlerim' dizisinin yapım şirketi NGM'nin, yapımcılığını ise Nazlı Heptürk'ün üstlendiği Bir Küçük Gün Işığı dizisi "Bilemezsin, belki de en büyük hediyedir dayanamayacağını sandığın acılar..." mottosuyla şimdiden merakları üzerine çekti. Başrollerinde Berk OktaySeray Kaya'nın yer alacağı diziye sürpriz bir isim daha dahil oldu.

Bir Küçük Gün Işığı

Bir Küçük Gün Işığı

Berk OktayİLİŞKİLİ HABERBerk Oktay'ın yeni projesi belli oldu! ATV'nin yeni dizisinde rol alacak

BİR KÜÇÜK GÜN IŞIĞI DİZİSİNİN OYUNCU KADROSU

Yapımını NGM'nin üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Emre Kabakuşak oturacak. Öte yandan dizinin hikaye ve senaryo kalemi de Özgür Evren Heptürk'e ait. ATV ekranlarında çok ses getireceği düşünülen dizinin başrollerinde ise Berk Oktay ve Seray Kaya yer alacak.

Şeyma Korkmaz

Şeyma Korkmaz

Son olarak Kuruluş Osman'da Mari karakterini canlandıran ekranların sevilen yüzü Şeyma Korkmaz, merakla beklenen bu projeye adını yazdırdı.

Ayrıca dizinin cast çalışmaları devam ediyor.

Berk Oktay

Berk Oktay

BİR KÜÇÜK GÜN IŞIĞI DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Hikaye ve kadrosu üzerinde çalışmaların devam ettiği Bir Küçük Gün Işığı dizisi duygu dolu öyküsüyle yeni sezonda ATV ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

CHP'li Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık'tan skandal hareket! Sahnede Gülşen'in...​

Haluk Levent'ten hayranlarına büyük jest! Herkesi pamuk şekere doyurdu

İLİŞKİLİ HABER

Haluk Levent'ten hayranlarına büyük jest! Herkesi pamuk şekere doyurdu

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0