En güzel babalar günü hediyeleri belli oldu!

En gözde babalar günü hediyeleri belli oldu. Yapılan araştırmalara göre en çok babalar gününde hatırlanmak isteyen babalar için hediye olarak genellikle tespih tercih ediliyor.

Areda Survey araştırma şirketi bu pazar kutlanacak olan Babalar Günü dolayısıyla bir araştırma yaptı. Şirketin 1100 kişiyle gerçekleştirdiği araştırmada katılımcılara Babalar Günü'nü sordu. En çok bugün hatırlanmak isteyen babaların kendisine alınmasını istediği hediyeleri ortaya çıkardı. Yalnızca baba olanlara yöneltilen araştırmanın sonuçlarına göre katılımcıların yüzde 30,8'i hatırlanmak en büyük hediye derken, ürün olarak en fazla almak istedikleri hediye ise tesbih oldu.

Babalar günü hediye anket sonucu

Babalar günü hediye anket sonucu

Babalar günü hediyesi nasıl seçilir? En güzel babalar günü hediye önerileriİLİŞKİLİ HABERBabalar günü hediyesi nasıl seçilir? En güzel babalar günü hediye önerileri

"BABALAR İÇİN HATIRLANMAK EN GÜZEL HEDİYE"

Yaklaşan babalar günü için hediye alternatifleri, keyifli aktiviteler ya da planlar için araştırmalar yapılmaya başlandı. Herkesin farklı kutlama tercihleri olduğu gibi bugünü hediye ile de taçlandırmak isteyenlerin sayısı oldukça fazla.

19 Haziran Babalar Günü

19 Haziran Babalar Günü

Birçok konu ile ilgi araştırma yapan Areda Survey bu kez de Babalar Günü için kolları sıvadı. Babalar Günü öncesi "Babalar Günü'nde hediye olarak ne istersiniz?" sorusunu vatandaşlara yöneltti. Katılımcıların yüzde 30,8'i hatırlanmak yanıtı verirken, yüzde 26,1'i ailemle dolu dolu bir gün geçirmek, yüzde 12,3'ü tesbih, yüzde 9,8'i kravat yanıtını verdi. 
Babaların almak istedikleri diğer hediyeler ve oranları ise şu şekilde; yüzde 6,9 el emeğiyle hazırlanan bir hediye, yüzde 6,5 kıyafet, yüzde 3,5 takım forması, yüzde 1,9 baba koltuğu, yüzde 0,8 teknolojik alet, yüzde 0,6 parfüm, yüzde 0,3 saat, yüzde 0,2 yemeğe çıkarılmak, yüzde 0,1 cüzdan ve kalem.

Ayrıca araştırmada, her 3 erkekten birinin de eşinin ya da çocuklarının aldığı hediyenin parasını kendisinin ödediği belirlendi.

Emine Erdoğan Tarihi Ankara Kalesi'ndeki El Sanatları ve Tasarım Merkezi'ni gezdi!

İLİŞKİLİ HABER

Emine Erdoğan Tarihi Ankara Kalesi'ndeki El Sanatları ve Tasarım Merkezi'ni gezdi!

BİR YORUM YAPIN 0