Babalar günü hediyesi nasıl seçilir? En güzel babalar günü hediye önerileri

Her sene Haziran ayının 3. Pazar gününe denk gelen babalar günü geldi. Bu özel günde çocuklar ve eşler babalara alacağı hediyeleri araştırmaya başladı. Peki babalar gününde nasıl hediye seçilir? En güzel babalar günü hediye önerileri neler? Gelin hep birlikte bakalım...

Her yıl Haziran ayının 3. Pazar günü kutlanan Babalar Günü, 1970'li yıllardan beri dünyada aynı tarihte özel günler arasında yer almaktadır. Hayatınızın en büyük idolü, hayata karşı duruşunuzdaki en güçlü yanınız, çocukluk kahramanınız babalarınızı bu özel günde hatırlamak onlara verebileceğiniz hediyelerin en büyüğüdür. Bu yıl 19 Haziran'a denk gelen Babalar Günü Hediyesini seçemediyseniz; size özel hazırladığımız yüzlerce hediye önerisinden oluşan Babalar Günü Hediyelerini seçebilirsiniz. Ayrıca babasına kombin hediyesi vermek isteyenler için de birkaç parçayı birleştirdik. Babalara alınacak en güzel hediye maddi değerinden çok bu özel günde hatırlamak ve değer vermektir. Hatırlayarak gösterdiğiniz minnet duygusuyla babalarınıza duygu dolu anlar yaşatabilirsiniz. Peki Babalar Günü'nde alınabilecek en güzel hediyeler nelerdir?

EN GÜZEL BABALAR GÜNÜ HEDİYE ÖNERİLERİ!

Babayla çocuğu arasındaki bağlar dışarıdan görünenden daha fazlasıdır. Sözle ifade edilenden çok konuşulmayanlarda saklı olan derin bir sevgidir.

Babalar günü kombin önerisi gri siyah

Babalar günü kombin önerisi gri siyah

Babanızı bu yıl ki Babalar Günü'nde gri ve siyahla buluşturup mütevazı ve tam baba edasıyla gülümsetebilirsiniz. Hemen her renkle uyum sağlayabilecek siyah tonlarını deri aksesuarlarla tamamlayıp hediye edeceğiniz kombini babanıza daha şık sunabilirsiniz.

 

Babalar günü kombin önerisi yeşil bej

Babalar günü kombin önerisi yeşil bej

Farklı bir renk arayışındaysanız, doğanın renklerini barındıran yeşil ve açık bej tonlarını da kombine edebilirsiniz. Geçmişten günümüze kadar varlığını koruyan polo yaka tişört ve kanvas pantolonla babanıza hem spor hem de klasik bir şıklık kazandırabilirsiniz. Ayrıca yeşilin yanına her zaman uyum sağlayacak kahverengiyi de aksesuarlar üzerinde seçebilirsiniz.

lcw babalar günü kombin önerisi ve fiyatları

lcw babalar günü kombin önerisi ve fiyatları

LC WAIKIKI / BİSİKLET YAKA KISA KOLLU ÇİZGİLİ ERKEK GÖMLEK: 169,99 TL

LC WAIKIKI / STANDART KALIP ERKEK PANTOLON: 269,99 TL

Bu özel günde babanızın mutluluğunu paylaşmak adına sunduğumuz farklı hediye fikirlerini de inceleyebilirsiniz.

babalar günü masif çerçeve

babalar günü masif çerçeve

En güzel babalar günü hediyeleri belli oldu!İLİŞKİLİ HABEREn güzel babalar günü hediyeleri belli oldu!

ÇİÇEK SEPETİ / FOTOĞRAF BASKILI MASİF ÇERÇEVE: 65.16 TL

Her adımınızda desteğini ve güvenini hissettiğiniz babanıza en güzel babalar günü hediyesi için birbirinden güzel ve farklı hediye çeşitleriyle babanızı bu özel gününde mutlu etmenin keyfini doyasıya yaşayın!

babalar günü saat hediye önerisi

babalar günü saat hediye önerisi

ESPORIO ARMANI: 1.431,00 TL

babalar günü bileklik hediye önerisi

babalar günü bileklik hediye önerisi

TOMMY HILFIGER: 1.014,00 TL

babalar günü parfüm hediye önerisi

babalar günü parfüm hediye önerisi

WELDER MOODY WATCH: 1.240,00 TL

tespih hediye

tespih hediye

TAKIDA SANAT / KEHRİBAR TESBİH: 1.999,99 TL

TAKIDA SANAT / KAPLANGÖZÜ TESBİH: 1.799,90 TL

Baba kız çocuğunun bezini değiştirebilir mi? Baba-kız çocuk mahremiyet sınırları

İLİŞKİLİ HABER

Baba kız çocuğunun bezini değiştirebilir mi? Baba-kız çocuk mahremiyet sınırları
En güzel ve anlamlı Babalar Günü mesajları 2022

İLİŞKİLİ HABER

En güzel ve anlamlı Babalar Günü mesajları 2022
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0