Survivor All Star'a kim veda etti? 18 Haziran en az SMS alan yarışmacı...

Survivor All Star'da heyecan katlanarak devam ederken, elemeler de son hızla sürüyor. Adaya en son veda eden Atakan'ın ardından şimdi yeni bir ismin daha Survivor meşalesi söndü. Son bölümde bireysellik mücadelesine devam edildi. Adaya veda eden isim açıklandı...

Survivor All Star'da bir isim daha hayallerine veda etti. Dokunulmazlık oyununun ardından ada konseyi yapıldı. Adaya veda eden isim seyirciyi şaşırttı.

DOKUNULMAZLIĞI KİM ALDI?

Survivor'da bireysel dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşandı. Rakiplerini eleyerek finale çıkan Nagİhan ve Adem ikilisi üçüncü dokunulmazlık için kıyasıya mücadele etti. Final oyununda üçüncü dokunulmazlığı kazanan yarışmacı 4-1'lik skorla Nagihan oldu.

Survivor'da haftanın eleme adayı dokunulmazlık oyununu kazanan yarışmacı Nagihan tarafından belirlendi. Ada konseyinin ardından Nagehan tarafından seçilen haftanın üçüncü eleme adayı Hikmet oldu.

Survivor'da 18 Haziran akşamı adaya veda eden isim Ogeday oldu.

Ayça Ayşin Turan setlere dönüş yapıyor! Yeni projesi belli oldu

İLİŞKİLİ HABER

Ayça Ayşin Turan setlere dönüş yapıyor! Yeni projesi belli oldu

BİR YORUM YAPIN 1

Cern 1 yıl önce

Atakanın elenmesinde büyük hile yapıldı çok normal. Acun'un patronu kimi isterse o şampiyon oluyor. Aynı israile ait eurovizyon yarışması gibi, israilin avruplılarla dalga geçtiği yarışma.