Emine Erdoğan tüm babaların Babalar Günü'nü kutladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, sosyal medya hesabından tüm babaların Babalar Günü'nü kutladı. Erdoğan, baba sevgisinden mahrum kalmış çocuklar için yüreğini açan tüm koruyucu ailelere teşekkür etmeyi de unutmadı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan Twitter hesabından duygu dolu paylaşımda bulundu. Tüm babaların Babalar Günü'nü kutlayan Erdoğan, kendi babasına duyduğu özlemi de cümlelerine yansıttı. Öte yandan şehitlerimizin babalarını da unutmayan Erdoğan, çocuklarının babası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da Babalar Günü'nü tebrik etti.

"BABAMI HASRET VE DUA İLE ANIYORUM"

Tüm babaların elinin evlatlarının omzunda olduğunu söyleyen Emine Erdoğan, paylaşımını şu ifadelerle yaptı:

"Bir evlat gücünü, omzunda elini daima hissettiği babasından alır. Ebediyete uğurlasa da evladın omzundan baba eli, yüreğinden sevgisi silinmez. Babamı hasret ve dua ile anıyor, şehitlerimizin babalarına sabır diliyorum. Değerli eşimin ve tüm babaların #BabalarGünü’nü kutluyorum."

Emine Erdoğan Tarihi Ankara KalesiİLİŞKİLİ HABEREmine Erdoğan Tarihi Ankara Kalesi'ndeki El Sanatları ve Tasarım Merkezi'ni gezdi!

Erdoğan, paylaşımında baba sevgisinden mahrum kalmış çocuklara da yer verdi. Babalık duygusunu yüreğinde hissederek evini açan tüm koruyucu ailelere de teşekkürlerini iletti.

Ünlü isimlerden babalar günü paylaşımı!

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü isimlerden babalar günü paylaşımı!

BİR YORUM YAPIN 0