TRT Dijital'den bomba proje! 'Top Gun: Maverick' filminin yerlisi geliyor

TRT'nin 2023 için hız kesmeden tüm hazırlıklarına devam ettiği platform TRT Dijital için bomba bir proje duyuruldu. Projenin müziklerini üstlenecek olan Sina Koloğlu, yerli bir Top Gun dizisi çekileceğini kaydetti. İşte tüm detaylar...

2023 yılı için TRT Dijital müjdesini TRT Genel Müdürü Prof. Dr. Mehmet Zahid Sobacı, Mayıs ayında vermişti. Özellikle Netflix platformunu gündemden düşüreceği konuşulan TRT Dijital, kaliteli projeleri izleyiciye sunmak için tüm hızıyla devam ediyor. Kadrosuna güçlü isimleri toplamayı hedefleyen TRT Dijital platformu, aynı zamanda projelerinde çarpıcı hikayelere yer vermek için kolları sıvadı. Başarılı isimlerle merak edilen yapımların anlaşmasını yapan platform, listesine bir yeni projeyi daha ekledi.

TRTİLİŞKİLİ HABERTRT'den büyük hamle! Netflix tarihten siliniyor mu?

YERLİ 'TOP GUN' GELİYOR

TRT Dijital'in dev projesi hakkında ilk bilgilendirmeyi ünlü müzisyen Sina Koloğlu yaptı. Yerli Top Gun dizisinin çekileceğini söyleyen Koloğlu, projenin senaryosunu İlker Arslan ve Barış Erdoğan'ın kaleme alacağını belirtti. Öte yandan dizinin isminin 'Hür' olacağına da dikkat çekti.

Gazeteci ve Müzisyen Sina Koloğlu

Gazeteci ve Müzisyen Sina Koloğlu

"İYİ VE GERÇEKÇİ BİR CAST OLUŞTURULACAK"

Koloğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "YERLİ TOP GUN GELİYOR; HÜR. Yerli #TopGun dizimiz de yavaş yavaş hayata geçiyor. Daha önce böyle bir çalışmanın olduğunu yazmıştım. TRT Dijital(Yakın zamanda hayata geçecek) için çekilecek. Senaryo İlker Arslan ve Barış Erdoğan tarafından yazılıyor. Dizinin adı #Hür olacak" ifadeleriyle tüm merakları TRT Dijital'e çekti.

Koloğlu, projenin hikayesini şu sözlerle anlattı:

"Şimdilik böyle biliniyor diyelim. Peki ne durumda? Yazım süreci tamamlanıyor. Es Yapım işi dizide 'iyi ve gerçekçi oyunculardan bir cast oluşturulacak' deniliyor. Deneme çekimleri başlamış. Konusu seçkin pilotlardan oluşan özel bir filonun, heyecanlı hikayesi. Her bölüm farklı bir operasyonu konu alıyor. Düşmanın adı olmayacak ama izleyen, kim olduğunu hissedecek."

Öte yandan Koloğlu dizinin çekimlerinin Temmuz sonu, Ağustos başı başlamasının beklendiğini de söyledi.

"TEKNİK EKİP ÇALIŞIYOR"

Dizinin en önemli kısımlarından da bahseden Koloğlu, "Top Gun: Maverick bizim için önemli. Yeni teknikleri görmüş olacağız. 4,5 aydır dizinin teknik kısmı ile çalışmalar yapıyoruz' bilgisini aldım yapım cephesinden" dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Akın Akınözü'nün Kaderimin oyunu dizisindeki performansı sosyal medyaya damga vurdu!

Demet Akalın'dan Alişan için doğum günü paylaşımı

İLİŞKİLİ HABER

Demet Akalın'dan Alişan için doğum günü paylaşımı

BİR YORUM YAPIN 0