Balkan Ninnisi dizisinin Elena'sı Suzan Akbelge kimdir? Suzan Akbelge kaç yaşında, nereli?

Geçtiğimiz gün ilk bölümüyle ekranlara gelen "Balkan Ninnisi" sürükleyici hikayesiyle izleyenlerin dikkatini çekti. Güçlü oyuncu kadrosuyla ön plana çıkan dizide Elena karakterini oynayan Suzan Akbelge ise pek çok kişi tarafından araştırılmaya başlandı. Peki Balkan Ninnisi Suzan Akbelge kimdir? Suzan Akbelge kaç yaşında, nereli? İşte yanıtlar...

TRT1 ekranlarının yeni dizisi "Balkan Ninnisi" dikkat çeken konusu ve zengin oyuncu kadrosuyla büyük merak uyandırıyor. Salı akşamları ekranlara gelmeye hazırlanan yapımda Elena karakterini oynayan Suzan Akbelge ile bilgiler sosyal medyada hızla araştırılmaya başlandı. 

Balkan NinnisiİLİŞKİLİ HABERBalkan Ninnisi'nin Ertan'ı Emre Bey kimdir? Emre Bey kaç yaşındadır?

Suzan Akbelge

Suzan Akbelge

BALKAN NİNNİSİ SUZAN AKBELGE KİMDİR?

15 Haziran 1974 tarihinde Almanya'nın Ludwigshafen kentinde dünyaya gözlerini açan Suzan Akbelge, eğitimine İstanbul'da başlamış ve 1982 yılında eğitimini Üsküp'te sürdürmeye karar vermiştir. Güzel Sanatlar akademisi tiyatro bölümünü mezunu olan ünlü oyuncu daha Elveda Rumeli ve Son Yaz Balkan 1912 gibi başarılı yapımlarda rol almıştır. 1.65 boyunda ve 50 kilo olan Akbelge, Balkan Ninnisi dizisinde Elena karakterini oynuyor. 

Suzan Akbelge Elveda Rumeli

Suzan Akbelge Elveda Rumeli

Balkan Ninnisi'nin Neriman'ı Özlem Türkad'ın şaşırtan değişimi!

İLİŞKİLİ HABER

Balkan Ninnisi'nin Neriman'ı Özlem Türkad'ın şaşırtan değişimi!
Balkan Ninnisi'nin Jovanka'sı Merih Öztürk kimdir?

İLİŞKİLİ HABER

Balkan Ninnisi'nin Jovanka'sı Merih Öztürk kimdir?
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0