Balkan Ninnisi çekildiği yer neresi? Balkan Ninnisi hangi ülkede çekiliyor? Üsküp nerede?

Yaz dizilerine yeni bir soluk getiren TRT1 ekranlarının fenomen Balkan Ninnisi, etkileyici hikayesi ve göz dolduran oyuncu kadrosuyla büyük beğeni topluyor. Tarihin izlerini taşıyan noktalara yolculuk ettiren dizinin çekim yerleri ise merak konusu haline geldi. Peki Balkan Ninnisi nerede çekiliyor? Balkan Ninnisi hangi ülkede, şehirde çekiliyor? İşte yanıtlar...

TRT1 ekranlarının sevilen "Balkan Ninnisi" sürükleyici konusu ve zengin oyuncu kadrosuyla dizi severlerin radarına girdi. 21 Haziran Salı akşamı yayın hayatına başlayan ilk bölümüyle büyük beğeni toplayan dizi, kültürler arası farklılığı ve bu farklılık arasındaki bağı gözler önüne seriyor. Emre Bey ve Merih Öztürk'ün başrolünde yer aldığı diziye dair merak edilen pek çok detay arama motorlarında hızla araştırılıyor. Özellikle farklı kültürleri izleyenlerle buluşturan dizinin çekim ise yerleri sosyal medyanın en çok konuşulan konularından biri haline geldi. Gelin, yeni sezona iddialı bir giriş yapan "Balkan Ninnisi" dizisinin çekim yerlerine birlikte göz atalım.

Senden Daha Güzel dizisi nerede çekiliyor? Senden Daha Güzel dizisi çekim yerleriİLİŞKİLİ HABERSenden Daha Güzel dizisi nerede çekiliyor? Senden Daha Güzel dizisi çekim yerleri

BALKAN NİNNİSİ DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Alışılmışın dışında etkileyici bir hikayeyi ekranlara taşıyan Balkan Ninnisi, tam 600 yıl Osmanlı şehri olarak kalmış; bir tarafında Türk ve Arnavutların diğer yanında ise Makedonların evi olan Üsküp'te imkansız bir aşk hikayesini anlatıyor. Farklı iki millete mensup olan Üsküplü Jovanka ile Ertan'ın bir araya gelmek için ailelerine karşı verdiği mücadeleyi izleyenlerle buluşturan dizi yoğun ilgi görüyor.

Balkan Ninnisi dizisi konusu

Balkan Ninnisi dizisi konusu

BALKAN NİNNİSİ DİZİSİ OYUNCULARI KİMLERDİR?

Güçlü oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çeken Balkan Ninnisi dizisinin başrollerini Emre Bey ve Merih Öztürk paylaşıyor. Usta oyuncu Erdal Özyağcılar ve Özlem Türkad'ın kadrosunda yer aldığı dizide Hakan Boyav, Can Kolukısa, Suzan Akbelge, Sarp Bozkurt, Gözde Çığacı, Deniz Gürkan, Emine Halil, Burak Rahman, Süleyman Kara, Kaan Turgut, Bennu Şahin ve Erman Saban gibi başarılı oyuncular izleyenlerin karşısına çıkıyor.

Balkan Ninnisi oyuncuları

Balkan Ninnisi oyuncuları

Yalçın Arı ve Uğur Uzunok'un yapımcılığını üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Doğan Ümit Karaca oturuyor. Benzersiz bir olay örgüsünü işleyen dizinin senaryosu ise Uğur Uzunok'un kaleminden çıkıyor. 

Balkan Ninnisi başrol oyuncuları

Balkan Ninnisi başrol oyuncuları

BALKAN NİNNİSİ DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR? BALKAN NİNNİSİ DİZİSİ HANGİ ŞEHİRDE ÇEKİLİYOR?

İki farklı kültürü ait detayların yer aldığı Balkan Ninnisi dizisi, Doğu Avrupa'nın en özel şehirlerinden biri olan Makedonya'nın Üsküp kentinde çekiliyor. Kuzey Makedonya'nın en büyük yerleşim yeri ve başkenti olan Üsküp, Balkanların popüler noktalarından birini oluşturmaktadır. Her köşesinde Osmanlı dokusunu taşıyan şehir, Vardar Nehri üzerine inşa edilen Taş Köprü ile adeta ikiye bölünmüş bir saklı cevheri andırıyor.

Makedonya Üsküp

Makedonya Üsküp

Zengin kültürü ve tarih kokan köşeleriyle seyahat severlerin vazgeçilmez rotalarından birini oluşturan Üsküp, Balkan Ninnisi dizisinin ana konusunu oluşturduğu için aynı zamanda çekim yeri olarak da karşımıza çıkıyor.

Balkan Ninnisi çekim yerleri

Balkan Ninnisi çekim yerleri

Çocuklar yaz aylarında ne içebilir? Enerji içecekleri çocuklar için uygun mu?

İLİŞKİLİ HABER

Çocuklar yaz aylarında ne içebilir? Enerji içecekleri çocuklar için uygun mu?
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 5

Osmanlı 1 yıl önce

Şu erdal özyağcılar çok pozitif enerji veren siyasete bulaşmamış birisi. Allah hidyet versin doğru yolu buldursun. Dini konularda maalesef çok tersine gitmiş. Son nefese kadar dua kapısı açık. Umarım kabul olur

Toplam 1 beğeni

cem 1 yıl önce

şive konusunda çok abartılı tutmaz bu dizi

Toplam 80 beğeni

Mehmet 1 yıl önce

Millet e aşk dizilerini değil, gerçek hayyatta lazım olan gerekli olan bişeyler öğretmeye çalışınız. Aileleri nasıl ayak tutarız, kanaatı, şükrü, tevazuyu, helal ve haramı , Allah ve Peygamberini ve Kitabımızı öğretiniz.

Toplam 6 beğeni

Yanii 1 yıl önce

Bence neşeli sevimli bir dizi

Toplam 1 beğeni

halil 1 yıl önce

dizi tutmaz kısa soluklu olur

Toplam 71 beğeni