Gelin Evi haftanın birincisi kim oldu? 24 Haziran Gelin Evi kim kazandı?

Gündüz kuşağının sevilen programı Gelin Evi, bu hafta Best Of bölümleriyle izleyenlere heyecan dolu dakikalar yaşattı. 24 Haziran haftasının birincisi olarak 10 çeyrek altını kazanan gelin ise merak konusu haline geldi. Peki 24 Haziran Gelin Evi kim kazandı? Gelin Evi haftanın birincisi kim oldu? İşte yanıtlar...

Show TV ekranlarının fenomen yarışma programı Gelin Evi, hafta içi her gün 5 farklı gelinin birbiriyle kıyasıya mücadelesini izleyenlerle buluşturuyor. Ev temizliğinden sunumlara, el emeği göz nuru çeyizlerden dekorasyona kadar birçok konunun masaya yatırıldığı program bu hafta "Best Of" bölümleriyle heyecanı arttırdı. Daha önce yarışmaya katılan Nurdan, Zeynep, Sinem, Esra ve Nevra Gelinin rekabetini gözler önüne seren yarışmanın birincisi merak konusu haline geldi.

Gelin Evi Best Of Nurdan Bayar kimdir? Gelin Evi Nurdan Gelin kimdir?İLİŞKİLİ HABERGelin Evi Best Of Nurdan Bayar kimdir? Gelin Evi Nurdan Gelin kimdir?

Gelin Evi

Gelin Evi

Altınları sahibi olmak için yarışan gelinler, final günü 26 yıllık evli olan 46 yaşındaki Zeynep Varoğlu'nun evine konuk oldu. Düğün fotoğraflarına bakılan ve çeyizleri değerlendirilen Zeynep Gelin, günün sonunda diğer gelinlerden 19 puan aldı. İşte puan tablosu şu şekilde:

  • Nurdan 22+ Aslı Hünel'den 9 puan
  • Zeynep 19+ Aslı Hünel'den 9 puan
  • Sinem 24+ Aslı Hünel'den 9 puan 
  • Esra 23+ Aslı Hünel'den 9 puan
  • Nevra 26+ Aslı Hünel'den​ 9 puan

Gelin Evi yarışmasının bu haftaki birincisi toplamda 35 puanla Nevra gelin oldu.

Gelin Evi Nevra Bilem

Gelin Evi Nevra Bilem

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Gelin Evi’nde bulaşık makinesinin içine saklanan gelin şoka uğrattı!

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0