Dilan Çıtak kimdir? İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak kaç yaşında ve nereli

Geçtiğimiz günlerde nişanlanan İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak'ın özel hayatı internette merak konusu oldu. Nişanlanmasının ardından hayatı merak konusu olan Dilan Çıtak kimdir, kaç yaşında ve nereli? İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak'ın soyadı neden aynı değil? İşte Dilan Çıtak ile ilgili tüm merak edilenler:

Uzun zamandır birlikte olduğu şarkıcı şarkıcı Levent Dörter ile nişanlanan Dilan Çıtak'ın kim olduğu merak konusu oldu. Bir dönem babası İbrahim Tatlıses ile sorun yaşayan ve bu sorunu çözen Dilan Çıtak evlilik yolunda ilk adımı attı. Usta sanatçı İbrahim Tatlıses'inde bulunduğu nişanda dikkatler üzerine çeken Dilan Çıtak'ın soyadının farklı oluşu ve hayatı birçok kişi tarafından araştırılıyor. İşte Dilan Çıtak'ın hayatı...

dilan çıtak kaç yaşında

dilan çıtak kaç yaşında

DİLAN ÇITAK KİMDİR?

İbrahim Tatlıses'in şarkılarını söyleyen Dilan Çıtak ara ara babasının programına katılmayı ihmal etmiyor. Geçtiğimiz günlerde nişanlanan ünlü isim güçlü sesi ile babasına benzetiliyor. Dilan Çıtak 2 aralık 1989 İstanbul doğumludur. 2003 yılında Pera Güzel Sanatlar Lisesi Müzik bölümünde yarı burslu olarak okumaya başladı. Asıl branşı şan olarak başladığı eğitimine piyano ve keman dersiyle de devam etti. 2 sene keman 4 sene piyano çaldı kemanı bıraktı ve piyano çalmaya devam etti. Okul süresince müzikallerde ve korolarda yer aldı. Caz orkestralarında solistlik yaptı. Aynı zamanda Pera tiyatroda 2 sene oyunculuk eğitimi aldı.

Robert De Niro 20 yıl sonra tekrar İstanbulİLİŞKİLİ HABERRobert De Niro 20 yıl sonra tekrar İstanbul'a ayak bastı: Burada film çekmek müthiş olur!

dilan çıtak kimdir

dilan çıtak kimdir

DİLAN ÇITAK'IN ANNESİ KİM?

Dilan Çıtak'ın annesi 90'lı yıllarda İbrahim Tatlıses ile kısa süreli ilişki yaşayan Işıl Çıtak'tır.

dilan çıtakın annesi kim

dilan çıtakın annesi kim

DİLAN ÇITAK'IN SOYADI NEDEN ÇITAK?

İbrahim Tatlıses'in uzun zamandan sonra ortaya çıkan çocuklarından biridir. Bu süreçte yaşanan olaylardan dolayı usta sanatçının soyadını almamıştır.

dilan çıtak nişanlandı

dilan çıtak nişanlandı

İşte Dilan Çıtak'ın kendisini büyüten babası ile öz babası olan İbrahim Tatlıses'i öğrenme hikayesini anlattığı o röportajı: 

Herkes biliyor artık senin İbrahim Tatlıses’in kızı olduğunu. Neden illa soyadını almak istedin? "Kendisini büyüten babasını reddediyor" diyenler çıktı senin için...

İbrahim babamla 1.5 sene önce görüşmeye başladık. Beni büyüten babam Cem Çıtak’ı kaybettim. Onun yeri bende her zaman apayrıdır. Evet, haberlerde "babalıktan reddediyor” gibi bir şeyler yazmışlar ama doğru değil bunlar. Beni büyüten babamı asla reddetmem. O her zaman kalbimin en değerli köşesinde. Sadece hukuki bir süreç bu. “Dilan Çıtak Tatlıses” olmasını istiyorum adımın. Bunun için dava açtım. Çünkü vicdanen Çıtak soyadını hayatımdan çıkaramam.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Berdan Mardini'den eski eşi Fatoş Yelliler hakkında çarpıcı açıklamalar

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0