Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan merhum Cüneyt Arkın için taziye mesajı yayınladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yeşilçam'ın usta sanatçısı Cüneyt Arkın'ın vefatı sonrası sosyal medya hesabından taziye mesajı yayınladı. Erdoğan, usta sanatçının vefatından dolayı büyük üzüntü duyduğunu belirtti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, vefatıyla Tüm Türkiye'yi yasa boğan Yeşilçam'ın son jönü Cüneyt Arkın'ın vefatının ardından kendi Twitter hesabından taziye mesajı yayınladı. Erdoğan, sanatçının ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı diledi.

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

Ölümüyle herkesi üzen Cüneyt ArkınİLİŞKİLİ HABERÖlümüyle herkesi üzen Cüneyt Arkın'ın vasiyeti ortaya çıktı!

"BÜYÜK SANATÇI CÜNEYT ARKIN..."

Arkın'ın vefatından dolayı büyük bir üzüntü duyduğunu ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, taziye mesajını "Türk sinemasının usta aktörü, sanatıyla, duruşuyla, karakteriyle hepimize örnek olan büyük sanatçı Cüneyt Arkın’ın vefatını büyük bir üzüntüyle öğrendim. Sayın Arkın’a Allah’tan rahmet diliyorum. Ailesinin, sevenlerinin, sinema camiamızın ve milletimizin başı sağ olsun" sözleriyle aktardı.

Öte yandan geçtiğimiz yıl, Cumhurbaşkanlığı 2021 Kültür ve Sanat Büyük Ödülleri kapsamında düzenlenen törende, sinema alanında Yeşilçam'ın usta ismi Cüneyt Arkın ödüle layık görülmüştü. Arkın, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a şu sözlerle teşekkür etmişti:

Cüneyt Arkın

Cüneyt Arkın

"Devletimizin verdiği 2021 Kültür Ve Sanat Büyük Ödülleri'nde sinema alanında şahsıma verilen ödülü diğer yarım, bebeğim aldı. Sanata ve sanatçıya değer veren, onu yücelten T.C. Cumhurbaşkanlığı'na bu anlamlı ödül için sonsuz teşekkür ediyorum. Yaşarken bir sanatçının değerinin bilinmesi ne güzel. Düşünen, emeği geçen herkese teşekkürler."

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Usta oyuncu Cüneyt Arkın İdlib şehitlerine ağladı!

Emine Erdoğan merhum Cüneyt Arkın için taziye mesajı yayınladı!

İLİŞKİLİ HABER

Emine Erdoğan merhum Cüneyt Arkın için taziye mesajı yayınladı!

BİR YORUM YAPIN 0