TRT'den dev proje! Osmanlı'nın gizli servisi dizi oluyor

Son zamanlarda yeni projeleriyle çok ses getiren TRT, tarihi bir yapımı hayata geçirmek için kolları sıvadı. Osmanlı'nın gizli dosyaları, 'Teşkilat-ı Mahsusa Trablus' adıyla dizi oluyor. TRT'nin heyecanlandıran bu projesinin başrol oyuncuları belli oldu.

Netflix, Disney Plus gibi platformları sollayacak olan TRT Dijital sezona hızlı bir giriş yapmaya hazırlanıyor.  'Mevlana', 'Hay Sultan', 'Son Gün' ve 'İbn-i Sina' gibi projeleri izleyiciyle buluşturmak için gün sayan platform, 'Teşkilat-ı Mahsusa Trablus' adlı yeni bir diziyi de hayata geçirmek için kolları sıvadı.

öykü çelik

öykü çelik

TEŞKİLAT-I MAHSUSA TRABLUS DİZİSİNİN KONUSU VE OYUNCU KADROSU

Gerçek bir ajan hikayesini konu edinecek olan dizinin ana karakterleri Mustafa Kemal Atatürk, Enver Paşa ve Zenci Musa olacak. Yönetmen koltuğunda Şafak Bal ve Oğuz Öztürk'ün oturduğu dizide Ali Ersan Duru ve Öykü Çelik başrolleri paylaşacak.

TRTİLİŞKİLİ HABERTRT'den büyük hamle! Netflix tarihten siliniyor mu?

Duru, Osmanlı Devleti'nin istihbarat kurumu olan Teşkilât-ı Mahsusa'nın başkanlığını da yapan istihbaratçı 'Kuşçubaşı Eşref' karakterini canlandıracak. Tunus, Türkiye ve Cezayir'de çekimlerinin gerçekleşeceği dizinin Ekim ayının sonunda sete çıkması planlanıyor.

Ali Ersan Duru

Ali Ersan Duru

Öte yandan yapımcı Raif İnan ve Uğur Veli'nin katkılarıyla seyirciyle buluşacak olan dizide, tarihin en önemli sivil direniş örgütlenmesi işlenecek.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Survivor All Star ikincisi Adem plajda keçiye karpuz yedirdi

Survivor yarışmacısı Ogeday Girişken başrol olarak ekranlara dönmeye hazırlanıyor!

İLİŞKİLİ HABER

Survivor yarışmacısı Ogeday Girişken başrol olarak ekranlara dönmeye hazırlanıyor!

BİR YORUM YAPIN 1

Src 1 yıl önce

Bros dars yakinda bize bedava caracter vercek