Ağustos ayında vizyona girecek filmler nelerdir? 2022 Ağustos ayı filmleri

Ağustos ayının gelişiyle sinema severler vizyona giren en güzel filmleri hızlı bir şekilde arama motorlarında araştırmaya başladı. İster yalnız başınıza ister sevdiklerinizle sinemaya giderek gösterime giren en güzel filmleri izleyebilirsiniz. Peki Ağustos ayında hangi filmler vizyona girecek? Vizyonda hangi filmler var? İşte yanıtlar...

Yaz mevsiminin son ayı olan Ağustos'la beraber güneş yakıcı etkisini daha tatlı bir sıcaklığa bıraktı. Bir yanda ılık ılık esen meltem rüzgarı bir yanda da güneşin canlı rengiyle bütünleştiğimiz bu zaman dilimini çok güzel bir şekilde değerlendirebiliriz. İster yürüyüş ve bisiklet rotalarında günü birlik eğlenceli vakitler ister deniz, kum ve güneş üçlüsüne kucak açabileceğimiz planlar yapabilir ya da farklı dünyalara yolculuk edebileceğimiz sinema keyfinin tadına varabiliriz. Komediden aksiyona, maceradan korku filmlerine kadar onlarca türde filmin vizyona girdiği Ağustos ayında ne izlesem? diye düşünüyorsanız sizler için harika önerilerimiz var. Gelin Ağustos ayında vizyona giren en iyi filmlere birlikte göz atalım.

Temmuz ayında vizyona girecek filmler nelerdir? 2022 Temmuz  ayı filmleriİLİŞKİLİ HABERTemmuz ayında vizyona girecek filmler nelerdir? 2022 Temmuz ayı filmleri

  • SUİKAST TRENİ 

VİZYON TARİHİ: 05.08.2022

SÜRE: 127 DAKİKA

TÜR: AKSİYON

Dünyaca ünlü yıldız Brad Pitt'in başrolde parladığı Suikast Treni filmi aksiyon severler için biçilmiş kaftan niteliğinde. Filmde işini barışçıl bir şekilde yapmaya kararlı, şanssız bir suikastçı olan Uğur Böceği rolünü oynayan Pitt'e Zazie Beetz ve Sandra Bullock gibi Hollywood yıldızları da eşlik ediyor. Filmin yönetmen koltuğunda ise Deadpool 2 filminin de yönetmeni olan David Leitch oturuyor.

Suikast Treni filminden bir kare

Suikast Treni filminden bir kare

Filmin konusu ise şöyle; son görevi için trende yolculuk yapması gereken Uğur Böceği, dünyanın dört bir yanından hepsi birbirine bağlantılı ancak çelişkili hedeflere sahip, çok çeşitli, eklektik suikastçılarla aynı trene sıkışıp kalır ve bir an önce buradan çıkmanın bir yolunu bulmalıdır. Japonya'da geçen olay örgüsü hiç durmayan bir trenin etrafında şekilleniyor.

  • DORAEMON FİLMİ: KÜÇÜK YILDIZ SAVAŞLARI

VİZYON TARİHİ: 05.08.2022

SÜRE: 109 DAKİKA

TÜR: ANİMASYON

Yönetmenliğini Shin Yamaguchi'nin üstlendiği Doraemon Filmi: Küçük Yıldız Savaşları filmi özellikle çocuklarınızla güzel vakit geçirmek istiyorsanız aradığınız film olabilir.

Doraemon Filmi: Küçük Yıldız Savaşları filminden bir kare

Doraemon Filmi: Küçük Yıldız Savaşları filminden bir kare

Filmin konusu ise şöyle; yaz tatili devam ederken bir gün, Nobita'nın aldığı küçük bir roketten Papi adında ufak bir uzaylı belirir ve bu uzaylı varlık, evrenin bir ucunda yer aşan ufak bir gezegen olan Pirika'nın başkanıdır. İsyancılardan kaçmak için dünyaya sığınan Papi, Doraemon, Nobita ve diğerleriyle arkadaş olur ancak her şey balina şeklindeki bir uzay gemisinin dünyaya gelmesiyle değişir. Papi kendisini yakalamak için gelen uzay gemisine karşı koymaya çalışsa da Doraemon ve arkadaşları Papi'yi ve evini korumak için Pirika gezegenine gitmeye karar verir.

  • LAAL SİNGH CHADHA 

Laal Singh Chadha

Laal Singh Chadha

VİZYON TARİHİ: 12.08.2022

SÜRE: 189 DAKİKA

TÜR: KOMEDİ

Dünyaca ünlü Hintli film yıldızı Aamir Khan'ın başrolünde yer aldığı "Laal Singh Chadha" adlı film Laal ve bekar annesi arasındaki eşsiz bağ üzerine kurulmuş ve güçlü değerlerle sertleşmiş bir çocukluktan başlayan hikayeyi gözler önüne seriyor. Yol boyunca karşılaştığı insanların kalplerini kazanan Laal, bazen hiç fark etmediğimiz insanların bile bir öyküsü olduğunu anlatıyor. 

Aamir Khan

Aamir Khan

Çekimleri Hindistan'da gerçekleşen film için 100'den fazla mekan kullanılmıştır. Naga Chaitanya Akkineni, Kareena Kapoor ve Mona Singh'ın oyunculuklarıyla zenginleştirilen film, fragmanıyla dahi büyük merak uyandırıyor.

  • SEN ŞARKILARINI SÖYLE

VİZYON TARİHİ: 05.08.2022

SÜRE: 105 DAKİKA

TÜR: DRAM

Yönetmen koltuğunda Joel Coen ve Ethan Coen kardeşlerin oturduğu "Sen Şarkılarını Söyle" adlı film 1960’lı yılların New York'una ışık tutuyor. Dünyaca ünlü folk sanatçısı Dave Van Ronk'un hayatından esinlenerek yapılan filmin konusu 60'lı yılların başındaki müzik piyasası etrafında şekilleniyor. Bob Dylan, Joan Baez ve Joni Mitchell eşliğinde beyazperdeye taşınan filmde John Goodman, Oscar Isaac, Carey Mulligan ve Justin Timberlake gibi yıldızlar rol alıyor.

  • DOĞMAMIŞ 

VİZYON TARİHİ: 05.08.2022

SÜRE: 70 DAKİKA

TÜR: KORKU

Yönetmen koltuğunda Tal Lazar'ın oturduğu Doğmamış adlı film, özellikle gerilim ve korku filmi sevenler için biçilmiş kaftan niteliğinde. Başrollerinde Jesse R. Tendler, Clifton Samuels ve Manni L. Perez'in yer aldığı yapım eski bir fabrika içerisindeki esrarengiz olayları konu ediniyor. Fabrikada çalışan iki güvenlik görevlisi bu olaylarla istemese de yüzleşmek zorundadır. Gelecekte anne olacak olan Tiffany'nin doğmamış çocuğu ve ona gizlice aşık olan Joey'nin hayatta kalma mücadelesi sizleri sarsacak. 

Sinema salonundan bir kare

Sinema salonundan bir kare

İYİ SEYİRLER DİLERİZ!

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0