Temmuz ayında vizyona girecek filmler nelerdir? 2022 Temmuz  ayı filmleri

İster hafta sonu ister hafta içi film tutkunlarına kapılarını aralayan sinemalar, Temmuz ayının gelişiyle yepyeni filmleri izleyenlerle buluşturuyor. Komediden animasyona, dramdan korkuya kadar pek çok türde yapımın vizyona girdiği Temmuz ayının en dikkat çeken filmlerini sizler için derledik. Peki Temmuz ayında hangi filmler vizyona girecek? Vizyonda hangi filmler var? İşte yanıtlar...

Yoğun iş temposu ve hızlı akan şehir hayatının içerisinde bazen hiç bilmediğimiz yerlere ve zamanlara doğru yolculuğa çıkmak istiyoruz. Daha önce tanışmadığımız kültürler ve hikayelerle yakından tanışmak için ille de başka başka ülkelere seyahat rotası çizmemize gerek yok. Oturduğumuz yerde belki bir kitapla belki de bir şarkıyla uzun süre etkisinden çıkamayacağımız anlara yolculuk edebiliriz. Aynı şekilde her ay vizyona giren yepyeni filmlerle de bu etkiyi yakalamak mümkün. Temmuz ayında sinema salonlarını dolup taşıracak onlarca film arasından size hitap edeni bulmakta zorlanıyorsanız elbette birkaç tane önerimiz olacak. Gelin, bu ay vizyona giren en iyi yerli ve yabancı yapımlara birlikte göz atalım.

Haziran ayında vizyona girecek filmler nelerdir? 2022 Haziran ayı filmleriİLİŞKİLİ HABERHaziran ayında vizyona girecek filmler nelerdir? 2022 Haziran ayı filmleri

  • MİNYONLAR 2: GRU'NUN YÜKSELİŞİ

Minyonlar 2: Grunun Yükselişi

Minyonlar 2: Grunun Yükselişi

VİZYON TARİHİ: 01.07.2022

SÜRE: 88 DAKİKA

TÜR: ANİMASYON

"Çılgın Hırsız" serisiyle tüm dünyada büyük hayran kitlesi kazanan Minyonlar'ın ikinci filmi olan "Minyonlar 2: Gru'nun Yükselişi", 70'li yılarda tarihin en büyük kötülerinden biri olmak isteyen Gru ve minyonların hikayesini beyazperde de izleyenlerle buluşturuyor. Kötü 6 olarak bilinen kötüler grubuna girmek için çaba sarf eden Gru'nun sadık dostları minyonlar izleyenleri eğlence dolu bir maceraya davet ediyor. 

Minyonlar

Minyonlar

Yönetmenliğini Kyle Balda, Jonathan del Val ve Brad Ableson'ın üstlendiği yapım 1 Temmuz 2022 tarihinde sinema severlerle buluşuyor. Özellikle çocuklu aileler için harika bir seçim olan yapım içindeki çocuğu unutmayanlar için de hafızalarda yer etmeli!

Minyonlar 2: Grunun Yükselişi filminden kareler

Minyonlar 2: Grunun Yükselişi filminden kareler

  • THOR: AŞK VE GÖK GÜRÜLTÜSÜ

Thor: Aşk ve Gök Gürültüsü afişi

Thor: Aşk ve Gök Gürültüsü afişi

VİZYON TARİHİ: 08.07.2022

SÜRE: 119 DAKİKA

TÜR: AKSİYON

Marvel filmleri arasında en sevilen yapımlardan biri olarak karşımıza çıkan "Thor: Aşk ve Gök Gürültüsü" 8 Temmuz 2022 tarihinde gösterime giriyor. Başrollerinde Chris Pratt, Russell Crowe, Christian Bale ve Natalie Portman'ın yer aldığı yapım, Gök Gürültüsü Tanrısı'nın, Zeus'un hükümdarlığını sürdürdüğü Olimpos'a doğru çıktığı zorlu yolculuğu anlatıyor. Bu yolculukta eski kız arkadaşı Jane Foster'ın yardımına ihtiyaç duyan Thor, Gorr the God Butcher'ın intikamının gizemini ortaya çıkarmak ve çok geç olmadan onu durdurmak için korkunç bir kozmik maceraya atılacak. Yönetmenliğini Taika Waititi'nin üstlendiği yapım daha ilk fragmanıyla büyük heyecan uyandırmıştı.

Thor: Aşk ve Gök Gürültüsü filminden kareler

Thor: Aşk ve Gök Gürültüsü filminden kareler

  • BİR KIZLA TANIŞTIM

Bir Kızla Tanıştım film afişi

Bir Kızla Tanıştım film afişi

VİZYON TARİHİ: 01.07.2022

SÜRE: 109 DAKİKA

TÜR: DRAM

Başrollerinde Brenton Thwaites, Lily Sullivan ve Joel Jackson'ın rol aldığı "Bir Kızla Tanıştım" filmi amacı müzisyen olmak olan Devon'ın gizemli bir kız olan Lucy ile tanışması ve ona aşık olmasıyla başlıyor. Ancak Lucy'nin bir anda ortadan kaybolup kendisine Sidney'de buluşması için not bıraktığında Devon, onu bulmak için yolları aşmaya karar verir. Ancak Devon'ın abisi Nick, Lucy'nin bir hayal ürünü olduğundan şüphelendiği için Devon'ı kurtarmak için elinden geleni yapmaya hazırdır. Her dakikasında şaşkınlık yaşayacağınız güzel bir yapım izlemek isterseniz bu film mutlaka listenizde olmalı.

Bir Kızla Tanıştım filminden kareler

Bir Kızla Tanıştım filminden kareler

  • KORKU EVİ 

VİZYON TARİHİ: 29.07.2022

SÜRE: 86 DAKİKA

TÜR: KORKU

Eğer korku filmleri favorileriniz arasındaysa 29 Temmuz 2022 tarihinde vizyona girecek olan "Korku Evi" filmine göz atmanızı tavsiye ederiz. Geçmişte ailesini rahatsız eden kötülüklerin serbest kalmasına neden olan iki kız kardeşin öyküsünü anlatan film heyecan ve gerilim dolu dakikalara ev sahipliği yapıyor. Uzakta yaşayan teyzelerinin yanında yaşamaya başlayan kardeşlerden küçük olan kapısı kilitli tutulan bodrumda ne olduğunu merak eder ve asıl hikaye burada başlar...

Korku Evi filminden kareler

Korku Evi filminden kareler

  • ÇİRKİN ŞANSI

VİZYON TARİHİ: 08.07.2022

SÜRE: 112 DAKİKA

TÜR: KOMEDİ

"Hem yerli bir film olsun hem de kahkaha dolu dakikalar yaşayayım" derseniz size harika bir önerimiz olacak! Başrollerinde Soydan Soydaş, Eylül Öztürk ve Halil İbrahim Göker'in rol aldığı "Çirkin Şansı" çingene mahallesinde büyümüş çiçek satarak geçimini sağlayan Pembe'nin bir anda kaza sonucu ölmesi ve arafta kalmasıyla başlıyor. Yanlışlıkla ölen Pembe dünyaya bir daha gelmeye hak kazanır ancak bir farkla! Pembe bu kez dilediği hayatı yaşayacaktır ve seçtiği hayat süper star Berke ile sevgili olmaktır. Hayallerini yaşamaya başlayan Pembe'nin bazı gerçeklerle yüzleşmesi şaşırtan sonuçlar getirecektir.

Çirkin Şansı filminden kareler

Çirkin Şansı filminden kareler

İYİ SEYİRLER!

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş'tan mektep projesi!

İLİŞKİLİ HABER

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş'tan mektep projesi!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0