MasterChef 2022 Metin Yavuz kimdir ve kaç yaşında? Metin Yavuz nereli?

MasterChef 2022 yarışmasında kadroya ilk çıkan isim olarak adeta herkesi kendine hayran bırakan Metin Yavuz'un özel hayatı da merak ediliyor. Peki MasterChef Metin Yavuz kimdir?

MasterChef'te yeni sezon heyecanı başladı. Yarışmacılar bu senenin MasterChef'i olmak için hünerlerini sergilemeye başladılar. Jüriliğini Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'nın yaptığı MasterChef'te ana kadroya giren ilk yarışmacı Metin Yavuz oldu. Bolu'lu olan Yavuz, 2014 yılından bu yana aşçılık mesleği ile ilgileniyor. 

MasterChef 2022 Gamze kimdir?Masterchef Gamze Tosun kaç yaşında ve nereli? Gamze Tosun evli miİLİŞKİLİ HABERMasterChef 2022 Gamze kimdir?Masterchef Gamze Tosun kaç yaşında ve nereli? Gamze Tosun evli mi

MASTERCHEF METİN YAVUZ KİMDİR?

Metin Yavuz 24 yaşında ve Bolu Mengenli'dir.  2019 yılında katıldığı Ulusal Genç Şefler Yarışması'nda birinci olmuştur. 2014 yılından beri aşçılıkla uğraşan Metin Yavuz, 2015 yılından itibaren de aynı işletmede çalışıyor.

MasterChef ilk turda 2 evet alarak bir üst tura çıkmıştı. 2. turda da başarılı olarak 3. tura yükseldi. Son turda da performans sergileyen isim, ana kadroya giren ilk yarışmacı oldu.

YENİ NİŞANLANMIŞ!

Metin Yavuz ve nişanlısı Ecem,

Metin Yavuz ve nişanlısı Ecem,

Herkes Metin Yavuz'un kim olduğunu merak ederken, nişanlısını görenler şaşkınlığınız gizleyemedi.

İşte Metin Yavuz ve nişanlısı Ecem.

Somer Şef'i bile delirtti! Fatma Nur'un o hareketinden sonra kıyametler koptu

İLİŞKİLİ HABER

Somer Şef'i bile delirtti! Fatma Nur'un o hareketinden sonra kıyametler koptu
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0