Star Wars'ın efsane silahı rekor fiyata sahibini buldu! Han Solo'nun lazer tabancası satıldı

Kült bilim kurgu serisi olan Star Wars, bir çok hayranı ve seveni ile izlenmeye devam ediyor. Star Wars'ta Harrison Ford'un oynadığı Han Solo'nun ikonik silahı rekor bir fiyatla alıcısını buldu.

1977 yapımı Star Wars'ta, daha sonra Yıldız Savaşları: Bölüm 4 - Yeni Bir Umut  ve Star Wars: Episode IV – A New Hope diye yeniden adlandırılan bilim kurgu kültü olan serinin, ikonik lazer tabancası rekor fiyata müzayede satıldı.

han solo silahı

han solo silahı

MÜZAYEDEYE ÇIKARILDI

Lazer tabancası Harrison Ford'un oynadığı Han Solo'ya ait olduğu bilinirken, sahte silah geçtiğimiz hafta sonu The Rock Island Müzayede Şirketi tarafından ateşli silah koleksiyonu müzayedesine çıkarıldı.

han solo silahı

han solo silahı

ETKİSİZLEŞTİRİLMİŞ BİR KURUSIKI SİLAH

Başlangıçta 300 bin ila 500 bin dolara satılacağı tahmin edilen parçanın 1 milyon 57 bin 500 dolara alıcı bulduğu öğrenildi. Sadece kurusıkı ateş edebilecek şekilde modifiye edilerek etkisizleştirilmiş tabancanın, filmde kullanılan üç özdeş sahne aksesuarı mevcut olan tek silah olduğu açıklandı. 

han solo silahı

han solo silahı

STAR WARS AKSESUARLARI TEK TEK SATILIYOR

Star Wars hatırası niteliğindeki eşyalar, popüler kültürdeki en kazançlı koleksiyoncu pazarlarından biri olmaya devam ediyor. 2020'de, Los Angeles'ta düzenlenen çevrimiçi bir açık artırmada 800'den fazla Star Wars hatıra aksesuarı satılmıştı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Buse Varol-Alişan çiftinden "Var ya" düeti!

Gelinliği beğenilmeyen Demet Özdemir'den olay gönderme!

İLİŞKİLİ HABER

Gelinliği beğenilmeyen Demet Özdemir'den olay gönderme!

BİR YORUM YAPIN 0