Emine Erdoğan Özbekistan'daki Kağıt Fabrikası'nı ziyaret etti!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın Özbekistan ziyaretinden görüntüler geldi. Emine Erdoğan, Ziroat Mirziyoyeva Hanımefendi ile Konigil Kağıt Fabrikası'nı ziyaret etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, Şanhay İşbirliği Teşkilatı 22'nci Devlet Başkanları Zirvesi'ne Özel Konuk olarak katılım sağladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, devlet başkanlarıyla görüşme sağlarken Emine Erdoğan da Özbekistan'ın kadim şehri Semerkant'ta Ziroat  Mirziyoyeva Hanımefendi ile bir araya geldi.

Emine Erdoğan

Emine Erdoğan

Emine Erdoğan Özbekistandaki kağıt fabrikasını ziyaret etti

Emine Erdoğan Özbekistandaki kağıt fabrikasını ziyaret etti

Emine Erdoğan SarıyerİLİŞKİLİ HABEREmine Erdoğan Sarıyer'de anaokulu açılışında!

KONİGİL KAĞIT FABRİKASI'NI ZİYARET ETTİ

Erdoğan, Ziroat  Mirziyoyeva Hanımefendi ile Konigil Kağıt Fabrikası'nı ziyaret ettik. Geçmişi yüzyıllara dayanan ve günümüze kadar hiç bozulmadan gelen Semerkant kağıdının serüvenini sosyal medya hesabından paylaşan Erdoğan, "Yaşayan Özbek Köyü Müzesi”nde ise yaşatılan ata geleneklerini görme ve inceleme fırsatı buldum. Zamana âdeta meydan okuyan bu yer aynı zamanda da doğa ile iç içe. Binlerce yıldır doğuyu ve batıyı buluşturan Semerkant, bir kültür hazinesi olarak varlığını sürdürüyor" ifadelerini kullandı.

Emine Erdoğan

Emine Erdoğan

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0