Yalı Çapkını dizisi 36. bölüm sezon finali fragmanı yayınlandı! "Seyran’ı bulacağım"

Yayınlandığı her bölümle izleyiciden tam not alan 'Yalı Çapkını' dizisinin merakla beklenen 36. bölüm sezon finalinin fragmanı yayınlandı. Ferit'in "Tekrar kaçalım" teklifinden sonra Seyran'ın hamlesi 35. bölüme damga vuran detaylardan olmuştu. Peki Yalı Çapkını'nın sezon finalinde neler olacak? İşte Yalı Çapkını dizisinin 36. bölüm fragmanı...

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

İlk bölüm itibariyle izleyiciden tam not alan Yalı Çapkını, çarpıcı hikayesi ve başarılı oyuncu kadrosuyla her Cuma evlere konuk oluyor.

Yalı Çapkını dizisi sezon finaline gidiyor. Sevilen dizinin sezon finali bölümü 9 Haziran Cuma günü Star TV ekranlarında olacak. İşte izleyiciyle buluşacak olan Yalı Çapkını'nın 36. bölüm fragmanı...

 Mert Ramazan Demir

Mert Ramazan Demir

YALI ÇAPKINI DİZİSİ 36. BÖLÜM FRAGMANI

Afra Saraçoğlu

Afra Saraçoğlu

YALI ÇAPKINI 35. BÖLÜMÜNDE NELER OLMUŞTU?

Seyran’ı Ferit’ten koparan Kazım, soluğu Seyran’la beraber Saffet Ağalarda alır. Pelin ise gördüklerinden sonra Zerrin’i çok endişelendiren bir hamlede bulunur. Ferit, Tarık’ın karşısına çıkar ve ona rest çeker. Tarık ise bu reste Orhan’a gözdağı vererek karşılık verir. Sonrasında ise Seyran’ın geceyi Ferit’le geçirdiğini öğrenince Seyran’a kendisini Kazım'lara geri götürmeyi teklif eder. Ferit, tüm olup bitenlerden sonra kendini çok yalnız hissetmektedir ve Seyran’a tekrar beraber kaçmayı teklif eder. Seyran ise hiç beklemediği birinin ziyaretinden sonra önemli bir karar verir.

Star TVİLİŞKİLİ HABERStar TV'den iddialı projeler peş peşe geliyor!

'YALI ÇAPKINI' DİZİSİNİN OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Yönetmen koltuğunda Burcu Alptekin'in oturduğu Yalı Çapkını'nın senaryosunu Mehmet Barış Günger kaleme alıyor. Yapımını OGM Pictures'ın üstlendiği dizinin oyuncu kadrosunda, başrollerin yanı sıra Şerif Sezer, Gülçin Şantırcıoğlu, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Ersin Arıcı, Beril Pozam, Doğukan Polat, İrem Altuğ, Öznur Serçeler, Hülya Duyar, Diren Polatoğulları, Sezin Bozacı, Yiğit Tuncay, Buçe Buse Kahraman, Cansu Fırıncı, Selen Özbayrak gibi isimler de yer alıyor.

Çetin Tekindor

Çetin Tekindor

'YALI ÇAPKINI' DİZİSİNİN KONUSU NE?

Varlıklı Korhan Ailesi'nin reisi Halis Korhan’ın (Çetin Tekindor) çapkınlıklarıyla ünlü torunu Ferit’i (Mert Ramazan Demir) uslandırmak için evlenmesini şart koşması ile olaylar başlar. Uygun bir gelin adayı bulunması için Korhan ailesi ile Ferit Antep’e gider. Antep’te yollarının Seyran ( Afra Saraçoğlu) ile kesişmesi ile ikisi için de olaylar gelişir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Acun Ilıcalı hastaneden taburcu oldu! İlk açıklamayı yaptı​

Veda Mektubu'nun 24. bölüm (FİNAL) fragmanı yayınlandı! Veda Mektubu'nun konusu nedir?

İLİŞKİLİ HABER

Veda Mektubu'nun 24. bölüm (FİNAL) fragmanı yayınlandı! Veda Mektubu'nun konusu nedir?

BİR YORUM YAPIN 6

Tuğba 1 yıl önce

Sevgili Gaziantepliler zaten bikaç bölümde final olacak belli, dizinin oyuncularından tut, konusu herşeyi saçmalığın dibi, yayınlamayın böyle ahlaksız diziler, yayınlayacaksanızda hiçbir yörenin örf adetiymiş gibi göstermeyin

Toplam 2 beğeni

uğur 1 yıl önce

Şunu açık ve net olarak ifade etmek isteriz ki bu diziyi çekenler Gazianteplilerden özür dileyecekler! Bundan sonraki bölümleri çekerken de toplumun değerlerine saygı duyacak, hassasiyetlerine dikkat edecekler. Aksi halde tüm Gaziantepliler olarak, dizide sergilenen saçmalıkları her platformda ortaya koymaya, bize ait olmayan yalan ve yanlışları muhataplarının suratlarına vurmaya devam edeceğiz.

Toplam 3 beğeni

uğur 1 yıl önce

Gaziantep, nüfusu 3 milyonu aşan, kadim kültürünü yaşatmak ve yaşamak, onu tanıtmak için büyük çabalar harcayan, gelişmiş sanayi merkezi, metropol bir kenttir. Bizi izlediğinden hiçbir şey anlamayan, ahmak sananlara şunu hatırlatmak isteriz ki... Biz Gaziantepliyiz! Biz Gaziantep delisiyiz! Bir şehrin kültürü, bir diziye feda edilemez!

Toplam 2 beğeni

uğur 1 yıl önce

Bu diziye bakıp; “tanıtımın kötüsü olmaz” deyip, olumlu bakanlar olabilir. Ancak “yalı çapkını” daha birinci bölümünde Gazianteplileri aşağıladığı aşikârdır. Buradan ilan ediyoruz ki, Tanıtım adına bir dizi saçmalığa katlanıp, kendi kültür değerlerimizin örselenmesine; kızlarımızın, babalarımızın, ailelerimizin gururlarını ayaklar altında alınmasına, aşağılanmasına, zihinlerde yanlış imalar doğurmasına da katlanmak zorunda da değiliz, müsaade etmeyiz.

Toplam 2 beğeni

uğur 1 yıl önce

Gaziantep’te Aile reisi babalar yiyip içip, artanınıda köpek önüne atar gibi evlatlarına bırakmazlar. Ailede kadına saygı, eşe saygı, büyüğe saygı, küçüğe sevgi esastır. BİZ ONLARIN ANLATTIĞI GİBİ DEĞİL, TARİHİN YAZDIĞI ŞEREFLİ, GURURLU bir şehrin insanlarıyız.

Toplam 2 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun