Filipinler'den Bursa'ya gelin geldi! "Türkiye’yi çok sevdim"

Faruk Çobanoğlu, çalışmak için gittiği Filipin'ler'de Grace Marinela Villasenor'a aşık olup evlendi. Türkiye’ye kendisini aşkın getirdiğini belirten Grace Marinela Villasenor Red, "Faruk’la bir birimizi çok sevdik, evlenmeye karar verdik. Düğünümüz burada oldu, Türkiye’yi çok sevdim." dedi. Filipinler'den Türkiye'ye uzanan bir aşk hikayesi daha mutlu sonla bitti.

Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde oturan Faruk Çobanoğlu, kısa süre önce çalışmak için Filipinler'e gitti. Burada Grace Marinela Villasenor Red ile tanışan Çobanoğlu, birbirlerine aşık olunca evlilik kararı aldı.Damadın ailesi, ilk önce Türk adetlerine uygun olarak kızı ailesinden istedi.

Bursa

Bursa

KINALAR YAKILDI 

Ailenin onay vermesiyle çiftin düğünü, damadın memleketi olan Mustafakemalpaşa'nın Kurşunlu köyünde geleneklere uygun olarak yapıldı.

Düğün töreni öncesi geleneklere göre gelinin eline kına yakıldı. Kayınvalidesi, Filipinli gelininin avcuna altın koyup kına sürdü.

Grace Marinela Villasenor Red

Grace Marinela Villasenor Red

OYUNLAR OYNANDI 

Daha sonra nikah töreni ve ardından takı merasimi yapıldı. Düğüne katılan akraba ve yakınları, yeni yuva kuran çifte taktıkları takılarla destek olmaya çalıştı.

Daha sonra çalınan müzik eşliğinde oyunlar oynandı. Türk oyun havalarını çok beğenen Filipinli gelin, saatlerce pistten inmedi.

Grace Marinela Villasenor Red ve Faruk Çobanoğlu

Grace Marinela Villasenor Red ve Faruk Çobanoğlu

"TÜRKİYE'Yİ ÇOK SEVDİM"

İHA'nın haberine göre; Türkiye’ye kendisini aşkın getirdiğini belirten Grace Marinela Villasenor Red, "Faruk’la bir birimizi çok sevdik, evlenmeye kara verdik. Düğünümüz burada oldu, Türkiye’yi çok sevdim." dedi.

Pınar Deniz'den göz kamaştırıcı Paris pozları !

İLİŞKİLİ HABER

Pınar Deniz'den göz kamaştırıcı Paris pozları !

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0