Magnolia Bakery Türkiye nerede? Magnolia Bakery fiyatları nedir?

Birbirinden taze ve lezzetli tatlılarıyla Amerikan pastane kültürünü Türkiye'ye taşıyan Magnolia Bakery Türkiye, renkli ve enfes bir dünyanın kapılarını müşterilerine aralıyor. Eğer siz de sevdiklerinizle tatlı bir kaçamak yapmak isterseniz buraya bir göz atmanızı tavsiye ederiz. Peki Magnolia Bakery Türkiye nerede? Magnolia Bakery fiyatları nedir? İşte detaylar...

Uzun yıllardır New York City'nin ikonik markası haline gelen Magnolia Bakery, birbirinden leziz menüsüyle tatlı severler tarafından büyük övgü topluyor. Özellikle fenomen film "Şeytan Marka Giyer" ile ünü New York'tan dünyaya açılan Magnolia Bakery, 8 Eylül'de Avrupa'daki ilk şubesini İstanbul'da açtı. Özel konukların katılımıyla açılışını gerçekleştiren mekan zengin menüsüyle yoğun rağbet görüyor. Kapısında kuyrukların oluştuğu ve herkesin tatlıları denemek için akın ettiği Magnolia Bakery'e gitmek isteyen birçok kişi arama motorlarında adresini öğrenmek için araştırma yapmaya başladı. İşte tatlı severlerin vazgeçilmezi haline gelecek olan Magnolia Bakery hakkında merak edilen detaylar haberimizde...

Mehmet YalçınkayaİLİŞKİLİ HABERMehmet Yalçınkaya'nın restoranı nerede? Mehmet Şef'in restoranı nerede?

MAGNOLİA BAKERY FİYATLARI NEDİR? MAGNOLİA BAKERY TÜRKİYE KİMİN?

Amerikan pastane kültürünün önde gelen temsilcilerinden Magnolia Bakery, Eylül ayının başında İstanbul'da hizmet vermeye başladı. Magnolia Bakery Türkiye Yatırımcısı Mehmet Dinçerler'in öncülüğünde Avrupa'nın ilk şubesi olan mekan açılışında Icebox Pie & Bar, Banana Pudding, Brownie & Bar, Cake & Cupcake, Fruit Crisps, Pie, Cookie, Cheesecake Tres Leches ve kahvaltılıklar kategorilerinde 60 özel lezzeti görücüye çıkardı. 

Magnolia Bakery

Magnolia Bakery

Kadifemsi dokulu vanilyalı puding arasına katmanlanmış vanilla wafers bisküvileri ve muz ile harmanlanan ünlü Banana Pudding'ten kırmızının can alıcı cazibesini gözler önüne seren Red Velvet Cheesecake'ine kadar leziz mi leziz tatlılarla hem göze hem de mideye hitap eden Magnolia Bakery'de fiyatlar ise kimilerine göre ortalama kimilerine göre de fazla. 

Magnolia Bakery fiyatları

Magnolia Bakery fiyatları

Fiyat listesinden detayları sizinle şu şekilde paylaşabiliriz:

Magnolia Bakery Türkiye fiyatları

Magnolia Bakery Türkiye fiyatları

Aynı şekilde içecek menüsünün fiyatları da şu şekilde:

Magnolia Bakery Türkiye içeceklerin fiyatları

Magnolia Bakery Türkiye içeceklerin fiyatları

MAGNOLİA BAKERY TÜRKİYE NEREDE? MAGNOLİA BAKERY'E NASIL GİDİLİR?

Vadiistanbul'da açılan Magnolia Bakery, Moda Caddesinin hemen girişinde 150 m²'lik bir alanda yer alıyor. 75 metrekare bahçesi ve 75 metrekare mutfağı ile açık ve kapalı alanları bulunan mekan toplamda 70 kişiyi ağırlamak üzere tasarlandı. 

Magnolia Bakery tatlıları

Magnolia Bakery tatlıları

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Mine culhaci 1 yıl önce

Çok hoş bence.