İbrahim Kalın 'İrfani Türküler'le unutulmaz bir konsere imza attı!

Beyoğlu Kültür Yolu Festivali kapsamında AKM'de düzenlenen İstanbul 4. Uluslararası Halk Müzikleri Festivali'nin açılış töreninde saz ve söz ustası İbrahim Kalın, "İrfani Türküler" konseptli konserde sahne aldı.

Bu yıl Beyoğlu Kültür Yolu Festivali kapsamında AKM'de 4'üncüsü düzenlenen İstanbul 4. Uluslararası Halk Müzikleri Festivali'nde Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan konuşma yaptı.

Öte yandan saz ve söz sanatçılarından İbrahim KalınYavuz Bingöl, İsmail Altunsaray ve Ümit Yılmaz, unutulmaz bir an yaşattı.

İbrahim Kalın irfani türküler konseri verdi

İbrahim Kalın irfani türküler konseri verdi

İbrahim KalınİLİŞKİLİ HABERİbrahim Kalın'dan duygu yüklü paylaşım! 'Baktı, döndü, yaktı...'

"İSTANBUL DA GÜCÜNÜ ANADOLU'DAN ALIYOR"

Festival ile, geleceğin ihtiyaçlarına geçmişten ilham alarak yeni çözümler bulmayı hedeflediklerini dile getiren Demircan, "Anadolu'nun her bölgesinin kendisine ait bir sesi, bir nefesi ve bir çalgısı var. İstanbul da gücünü Anadolu'dan alıyor. Anadolu'nun renklerinden, sesinden, nefesinden, mutfağından alıyor. Bu duygu ve düşüncelerle bu başarılı organizasyon için emeği geçen herkesi kutluyorum" dedi.

İbrahim Kalın Yavuz Bingöl

İbrahim Kalın Yavuz Bingöl

İBRAHİM KALIN'DAN İRFANİ TÜRKÜLER KONSERİ

Festival kapsamında  İbrahim Kalın, Yavuz Bingöl, İsmail Altunsaray ve Ümit Yılmaz'ın sahne aldığı "İrfani Türküler" konseri düzenlendi.

Sanatçı kişiliğinin yanı sıra aynı zamnada Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü de olan İbrahim Kalın, müzikseverler için irfani türkülerden oluşan bir repertuvar hazırladıklarını belirterek konuşmasında, "Bizim halk müziği geleneğimizin çok zengin repertuvarı içerisinde irfan türkülerin özel bir yeri var" sözlerine de yer verdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Haluk Levent'ten takipçilerine olay gönderme! Verdiği cevaplar olay oldu

Emine Erdoğan'dan Mevlid Kandili mesajı!

İLİŞKİLİ HABER

Emine Erdoğan'dan Mevlid Kandili mesajı!

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0