Yusuf İslam Başkan Erdoğan'a gitarını hediye etti!

Dünyaca ünlü müzisyen Yusuf İslam'ın Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde verdiği konser büyük beğeni toplarken İslam, Başkan Erdoğan'a minnettarlığını özel bir hediyeyle gözler önüne serdi.

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, önceki akşam eşi Emine Erdoğan ile birlikte İngiliz müzisyen Yusuf İslam'ın Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde verdiği konserini izledi. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, kabine üyeleri, Yusuf İslam'ın eşi Fauzia Mubarak Ali ve oğlu Muhammed İslam'ın da katılım sağladığı konserin sonunda Yusuf İslam'ın Başkan Erdoğan'a özel hediyesi dikkatlerden kaçmadı. 

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Yusuf İslam

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Yusuf İslam

Keyifli anların yaşandığı konserin sonunda ünlü sanatçı, Başkan Erdoğan'a gitarını hediye etti. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Emine Erdoğan ise "Müziğin evrensel dilinden yansıyan eserleriyle kalplerimize dokundu. Özellikle de halk ozanımız Yunus Emre'den ilham aldığı ezgiyi hayranlıkla dinledik" ifadeleriyle Yusuf İslam ve ailesini Türkiye'de ağırlamaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Yusuf İslam Türkiye

Yusuf İslam Türkiye

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Murat Yıldırım'ın en mutlu günü! Eşine doğum günü hediyesi 

Kral III. Charles'tan Kraliçe II. Elizabeth'in mirasına saygısızlık! Kazandıran atları satacak

İLİŞKİLİ HABER

Kral III. Charles'tan Kraliçe II. Elizabeth'in mirasına saygısızlık! Kazandıran atları satacak
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0