Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisine aranan kan bulundu! Hababam Sınıfı'nın yıldızı...

Kısa sürede geniş izleyici kitlesine ulaşan 'Gelsin Hayat Bildiği Gibi' dizisi kadrosuna yıldız bir ismi dahil etti. Hababam Sınıfı'nın unutulmaz ismi, Karabayır Lisesi'nde yeni maceralara şahit olacak.

Ertan Saban, Özge Özberk ve Devrim Özkan'ın başrollerini paylaştığı Gelsin Hayat Bildiği Gibi'nin kadrosuna sürpriz bir oyuncu katıldı. Hababam Sınıfı'nın Hayta İsmail'i Ahmet Arıman, Tayfun Hoca karakteriyle izleyici karşısına çıkacak.

Ahmet Arıman

Ahmet Arıman

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 15. bölüm fragmanı yayınlandı! DeryaİLİŞKİLİ HABERGelsin Hayat Bildiği Gibi 15. bölüm fragmanı yayınlandı! Derya'yı nasıl bir sürpriz bekliyor?

MÜZİK ÖĞRETMENİNİ OYNAYACAK

Arıman, Karabayır Lisesi'ne Müzik Öğretmeni olarak atanacak. Kendine has tavırlarıyla dikkat çeken Tayfun Hoca, Melek'in hayatında dönüm noktası olacak.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi oyuncuları

Gelsin Hayat Bildiği Gibi oyuncuları

KADROSUNDA BAŞARILI İSİMLER YER ALIYOR

Show TV ekranında perşembe akşamlarına damgasını vuran dizide Ertan Saban, Özge Özberk, Devrim Özkan, Pamir Pekin, Nilsu Berfin Aktaş,Tolga Güleç, Mustafa Açılan, Özgü Delikanlı, Ayşe Kırca, Sanem Babi, Onur Özer, Rojbin Erden, Ali Berge, Furkan Murat Uğur, Murat Göçmez, Melisa Bostancıoğlu ve Atilla Olgaç gibi deneyimli ve genç isimler bir arada yer alırken, yönetmen koltuğunda Altan Dönmez oturuyor.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi Melek ve Zülfikar

Gelsin Hayat Bildiği Gibi Melek ve Zülfikar

Sadi Payaslı

Sadi Payaslı

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Safa Sarı paylaştı! ÇGHB 2 ekibinden Hacı Ahmet Ak sahneye çıkamayınca...

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0