Kasım ayında vizyona girecek filmler nelerdir? 2022 kasım ayı filmleri

Kasım ayının sıcak ve iç ısıtan atmosferiyle birlikte en sevdiğimiz aktivitelerin başında sinemaya gitmek geliyor. Mis gibi patlamış mısır ve kola eşliğinde korkudan animasyona, dramdan aksiyona kadar her zevke hitap eden filmlerle gününüzü güzelleştirmek isterseniz tavsiyelerimize kulak vermeye hazır olun! Peki kasım ayında hangi filmler vizyona girecek? Vizyonda hangi filmler var? İşte yanıtlar...

Sonbahar mevsiminin son ayı olan kasımın gelişiyle serin havalar dört bir yanda hissedilir oldu. Dökülen ve sararan yaprakların adeta görsel bir şölen oluşturduğu bu iç ısıtan havalarda genellikle kapalı alanlarda vakit geçirmeye özen gösteriyoruz. Eğer siz de aileniz ve sevdiklerinizle hem eğlenmek hem de birkaç saatliğine bambaşka hikayelere doğru yolculuğa çıkmak isterseniz sinema salonları aradığınız yer olabilir. Vizyona giren komedi, korku, aksiyon, dram, animasyon ve dram türündeki pek çok filmi sizler için mercek altına aldık. Gelin kasım ayının en iyi yapımlarına birlikte göz atalım. 

Ekim ayında vizyona girecek filmler nelerdir? 2022 Ekim ayı filmleriİLİŞKİLİ HABEREkim ayında vizyona girecek filmler nelerdir? 2022 Ekim ayı filmleri

  • BARIŞ AKARSU "MERHABA"

Barış Akarsu Merhaba filminin afişi

Barış Akarsu Merhaba filminin afişi

VİZYON TARİHİ: 18.11.2022

TÜR: DRAM

Yönetmen koltuğunda Mert Dikmen'in oturduğu ve hikayesini Can Anar'ın kaleme aldığı Barış Akarsu "Merhaba" filmi 2004 yılında Bodrum'da geçirdiği trafik kazasıyla tüm Türkiye'yi yasa boğan şarkıcı Barış Akarsu'nun hayatını konu ediyor. İsmail Ege Şaşmaz'ın Akarsu'yu oynadığı başarılı yapımın kadrosunda Almila Ada, Hüseyin Avni Danyal, Ebru Nil Aydın, Şafak Pekdemir ve Aslıhan Kapanşahin gibi pek çok başarılı oyuncu yer alıyor.

Barış Akarsu Merhaba filminden kareler

Barış Akarsu Merhaba filminden kareler

Ünlü şarkıcının 2004 yılında "Akademi Türkiye" adlı şarkı yarışmasıyla kazandığı birincilikten Türkiye'nin en çok dinlenen sanatçılarından biri haline gelme hikayesini anlatan yapım sinema severler tarafından tam not aldı. 

  • BLACK PANTHER: YAŞASIN WAKANDA 

Black Panther: Yaşasın Wakanda

Black Panther: Yaşasın Wakanda

VİZYON TARİHİ: 11.11.2022

SÜRE: 161 DAKİKA

TÜR: AKSİYON

Marvel Sinematik Evreni'nin 30'uncu filmi olmaya hazırlanan "Black Panther: Yaşasın Wakanda" 2018 yılında sinema severlerle buluşan "Black Panther" yapımının devam filmi olarak karşımıza çıkıyor. Filmin yönetmenliğini Joe Robert Cole ile birlikte kaleme alan Ryan Coogler'ın üstlendiği filmin başrollerinde Letitia Wright, Lupita Nyong'o ve Angela Bassett gibi yıldız oyuncular yer alıyor. 

Black Panther: Yaşasın Wakanda

Black Panther: Yaşasın Wakanda

Kral T'Challa'nın ölümünün ardından uluslarını, onlara müdahale etmek isteyen dünya güçlerinden korumak için varını yoğun ortaya koyan kahramanlarımız Wakanda krallığı için yeni bir yol çizmeye çalışır. Her dakikasında heyecan ve aksiyonun iç içe geçtiği bir yapımla gününüzü güzelleştirmek isterseniz mutlaka bu filme göz atmalısınız. 

  • MAHALLEDEN ARKADAŞLAR

Mahalleden Arkadaşlar

Mahalleden Arkadaşlar

VİZYON TARİHİ: 04.11.2022

SÜRE: 91 DAKİKA

TÜR: KOMEDİ

Ünlü senarist ve yönetmen Selçuk Aydemir'in, 2015 yılında çıkan ve çok satanlar arasında yer alan ilk kitabıyla aynı ismi taşıyan "Mahalleden Arkadaşlar" adlı yapım 90'lı yıllarda sıcak bir aile ortamına konuk olmak isteyenler için harika bir seçim olacaktır.

Mahalleden Arkadaşlar filminden kareler

Mahalleden Arkadaşlar filminden kareler

Başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Alper Kul, Murat Akkoyunlu, Esat Polat Güler, Şahin Kendirci, Yılmaz Gruda ve daha birçok değerli oyuncunun yer aldığı yapım izleyenlere hem eğlenceli hem de hüzünlü dakikalar yaşatacak. Eğer siz de 90'lı yılların nostaljik dokusunu hatırlamak istiyorsanız bu yapımı kaçırmayın derim! 

  • NİLOYA

Niloya film afişi

Niloya film afişi

VİZYON TARİHİ: 11.11.2022

TÜR: ANİMASYON

Çocukların severek izlediği animasyon serisi "Niloya", 11 Kasım'da beyaz perdede izleyenlerle buluşuyor. Yönetmenliğini Arkın Aktaç'ın üstlendiği animasyon filminde Niloya ve arkadaşlarının maceralarla dolu günlerine eşlik edebilirsiniz. Özellikle çocuklarınızla keyifli anlar geçirmek ve onları mutlu etmek istiyorsanız mutlaka bu yapımı listenize ekleyin derim!

  • KABUS GECESİ: DİRİLİŞ

Kabus Gecesi: Diriliş

Kabus Gecesi: Diriliş

VİZYON TARİHİ: 04.11.2022

SÜRE: 88 DAKİKA

TÜR: KORKU

Yönetmen koltuğunda Timo Vuorensola'nın oturduğu "Kabus Gecesi: Diriliş" filmi özellikle korku severler için kasım ayının vazgeçilmezi haline gelecek. Jarreau Benjamin, Imran Adams ve Sydney Craven'ın başrolünde yer aldığı yapım Louisiana'da düzenlenen Horror Hound Festivali'ne katılan Chase ve kız arkadaşı Laine'nin başından geçen gerilim dolu anları ekranlara yansıtıyor. Laine etkinlik sırasında kasabanın geçmişi ve özellikle The Creeper ile ilgili açıklanamayan hayaller görmeye başlar ve doğaüstü olayların tam ortasında kalacaktır. 

İYİ SEYİRLER!

Üç Kız Kardeş dizisinin kıyafetleri ve fiyatları!

İLİŞKİLİ HABER

Üç Kız Kardeş dizisinin kıyafetleri ve fiyatları!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0