Rus turistler Madrid diye yola çıktı kendilerini Mardin'de buldu! Türkiye'ye hayran kaldılar

Yabancı bir turizm firması aracılığıyla Madrid'e gitmek isteyen Rus turistler kendilerini bir anda Mardin'de bulunca ortaya renkli görüntüler çıktı. Türkiye'nin gözde şehri Mardin'e hayran kalan turistler yeniden buraya gelmek istediklerini dile getirdi.

Geçtiğimiz günlerde Mardin'de Yeşilçam filmlerini aratmayacak bir olay yaşandı. Yabancı bir turizm firması İspanya'nın başkenti Madrid'e gitmek isteyen Rus turistleri yanlışlıkla Mardin'e getirdi. Mardin'e indiklerinde neye uğradıklarını şaşıran turistler 1 gecelik beklemenin ardından Madrid'e götürüldü. 

Mardin

Mardin

"TURİSTLER MARDİN'İN GÜZELLİĞİNİ GÖRÜNCE ÇOK MUTLU OLUYORLAR"

10 gün sonra aynı hatayı bir kez daha tekrarlayan firma, bu sefer de 3 kişilik bir turist kafilesini yeniden Mardin'e gönderdi. Madrid derken Mardin'e ayak basan turistler şehre hayran kaldıklarını ve buraya özel olarak gelmek istediklerini söyledi. Konu hakkında açıklamalarda bulunan Mardin Turizm İşletmeleri Derneği Başkanı Arslan Paşaoğlu,  şöyle konuştu:

"Yaklaşık bir buçuk ay önce Moskova'dan Madrid'e gitmek isteyen yolcuları acente firması yanlışlıkla Mardin'e gönderiyor ve turistler Mardin'e geliyor. Mardin'e indikleri zaman da şaşırıyorlar. Madrid'i beklerken Mardin'e geliyorlar. Şehre çıkıyorlar şehrin güzelliğini görünce çok mutlu oluyorlar. Biz de bu durumu duyunca yardım ettik ve bir üyemizin otelinde ağırladık, misafir ettik. Ertesi gün Madrid'e aktarmalı uçakla geri döndüler. Aradan 10 gün geçtikten sonra aynı acente aynı hatayı yaptı. 3 kişilik turist kafilesini Madrid yerine Mardin'e gönderdiler. Onlar da beğendiler, 3 gün kadar burada kaldılar. Sonrasında ayrıldılar ve daha sonra tekrar geleceklerini belirttiler"

Mardin Turizm İşletmeleri Derneği Başkanı Arslan Paşaoğlu

Mardin Turizm İşletmeleri Derneği Başkanı Arslan Paşaoğlu

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Acun Ilıcalı'dan yine büyük bir yardım kampanyası! İşitme engelli çocuklar için...

"Sonumun Bergen gibi olmasından korkuyorum" diyen Yeliz Yeşilmen'den eski eş açıklaması!

İLİŞKİLİ HABER

"Sonumun Bergen gibi olmasından korkuyorum" diyen Yeliz Yeşilmen'den eski eş açıklaması!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0