'Hadi Hayırlısı-Istakoz'un Haritası' filminin hazırlıkları devam ediyor!

Yönetmenliğini Şiar Zaim'in üstlendiği, senaryosunun Davut Bekri ve Cengiz Küçükayvaz tarafından kaleme alındığı 'Hadi Hayırlısı-Istakoz'un Haritası' filmi izleyici karşısına çıkmak için gün sayıyor. Filmin montaj çalışmaları devam ediyor.

Yapımcılığında Davut Bekri'nin imzasının olduğu "Hadi Hayırlısı – Istakoz'un Haritası" filminin montajı tüm hızıyla devam ediyor. Çalışmaların önümüzdeki günlerde tamamlanması bekleniyor. Willer Film imzalı filmin vizyon tarihi Ramazan Bayramı'nın ilk günü olan 21 Nisan 2023 olarak açıklandı.

hadi hayırlısı ıstakozun haritası filminin montajı devam ediyor

hadi hayırlısı ıstakozun haritası filminin montajı devam ediyor

'HADİ HAYIRLISI-ISTAKOZ'UN HARİTASI' FİLMİNİN OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Ana karakterlerini Hakan Bilgin, Cengiz Küçükayvaz, Bülent Çolak, Turgay Tanülkü gibi ünlü isimlerin oluşturduğu komedi türündeki filmin dağıtımını TME Film yapacak.

'HADİ HAYIRLISI-ISTAKOZ'UN HARİTASI' FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

İki rakip mafya babasının uğrunda gözlerini kararttığı eski bir define haritasının hasbelkader bir araya gelmiş 9 kişinin ellerine geçmesi ve bu harita yardımıyla, bir kilisenin mezarlığında gömülü define sandığını bulmak için yola çıkmaları filmin konusunu oluşturuyor. Kahramanlarımız başlarına geleceklerden habersiz, zengin olma umuduyla sonu belirsiz ama bir o kadar da komik bir yolculuğa çıkacaklardır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

TRT ortak yapımıyla Sezai Karakoç Belgeseli bu akşam başlıyor!

77 yaşında olan Ferdi Tayfur'un son hali herkesi şoke etti!Kızı Tuğçe Tayfur geçmişe ait pozu..

İLİŞKİLİ HABER

77 yaşında olan Ferdi Tayfur'un son hali herkesi şoke etti!Kızı Tuğçe Tayfur geçmişe ait pozu..

BİR YORUM YAPIN 0