1899 dizisinin konusu ne oyuncuları kimler? Netflix'ten beyin yakan dizi...

Sosyal medya platformu Netflix'te izlenme rekoru kıran Dark'ın yapımcıları yeni bir projeye daha imza attı. Önceki gün yayın hayatına başlayan dizi 1899'un konusu ve oyuncu kadrosu merak ediliyor. İşte Netflix'in yeni dizisi 1899'un konusu ve oyuncu kadrosu...

Kuruluş tarihi 1997 olan Netflix, dizi içeriklerini bir yenisini daha ekledi. Fantastik yapımları seven platform bu kez 1899 isimli diziyle birbirinden ilginç sahneleri izleyicisini sundu.

Bir dönem adından çokça söz ettiren Dark dizisinin yapımcılarından '1899' dizisi önceki gün yayın hayatına başladı. 8 bölümden oluşan dizi, sosyal medyada gündeme gelirken senaryo hakkında, "Adeta beyin yakıyor" gibi yorumlar yapıldı.

1899 dizisinin konusu nedir

1899 dizisinin konusu nedir

'1899' DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

1989, Amerika'ya doğru yola çıkan ve bu yolculuk esnasında hayatları değişen Avrupalı göçmenlerin hikayesini konu ediyor. Avrupa'nın farklı bölgelerinden bir araya gelen insanların büyük umutlarla çıktıkları bu yolculukta onları türlü zorluklar bekler.

Yeni yüzyıla ve kendilerini bekleyen yeni hayata yaklaşmakta olan insanlar, okyanusta sürüklenen bir göçmen botuyla karşılaşırlar. Bu beklenmedik durum onların hayatlarının değişmesine, korkunç bir kabusun içine sürüklenmelerine neden olur.

1899 dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var

1899 dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var

'1899' DİZİSİNİN OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Jantje Friese ve Baran bo Odar imzalı 1899 dizisinin oyuncu kadrosunda, Emily Beecham, Aneurin Bernard, Andreas Pietschmann, Miguel Bernardeau, Jose Pimentao, Isabella Wel, Gabby Wong, Yann Gael, Mathilde Ollivier, Jonas Bloquet, Rosalie Craig gibi isimler yer alıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Doya Doya Moda'da büyük kavga! Yarışmacılar birbirinin...

 

Ezgi Eyüboğlu herkesi şaşırttı! Herkes onu doğal güzel sanıyordu...

İLİŞKİLİ HABER

Ezgi Eyüboğlu herkesi şaşırttı! Herkes onu doğal güzel sanıyordu...

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0